Wednesday, December 21, 2011

MISSION ACCOMPLISHED

Assalamualaikum,
Sebenarnya takde mood sangat nak update blog tapi buatla juga. Sebabnya tengah risau my darling masuk ward untuk operate Tonsillectomy. Sampai sekarang masih belum terima pape message dari si dia yang tersayang. Dahla jauh nak pergi tengok pun susah. Tolong sembuhkan dia dengan segera YA ALLAH. Kawan-kawan tolong doakan juga untuk Giorgio Izas yea. Ok back to the point Asyik nak cakap yang Asyik dah pun tengok movie yang sekarang tengoh hot di pawagan iaitu Mission Impossible 4 : Ghost Protocol. Terus terang cakap tak rugi kalau tengok sebab korang akan teruja bila dok dalam pawagam tengok citer ini. Asyik pun terlebih excited juga sampai terjerit sebab terkejut. haha. Dah pergilah tengok movie yang best dan hot di pasaran ini. Bye.


4 comments:

  1. salam kenal.. tumpang simpati dengan darling tu.. klu nak try bio ever, boleh la contact akak ye.. 0127293178... amat2 sesuai utk luka operate...

    ReplyDelete
  2. hidaya shamsudin: hihi..miss you too..i xsempat nk byr tenet..ari tu g system down la apela..so knala tnggu jap..kih2..after this mmg bykla update blog sbb byk bnde nk cte:)

    ReplyDelete