Monday, December 26, 2011

Eiffel Tower Power But KLCC Tower much more Power!!

Assalamualaikum,
Setelah hampir 3 hari tak sempat nak update sekarang Asyik cuba untuk update. Alasannya internet kena potong. haha. Dah pergi bayar tapi system down so sabar jeala kan. Kali ini cuma intro jea, saja bosan-bosan nak update la sikit sebelum banyak lagi entry yang terbengkalai di update. Sape yang tak suka Eiffel Tower kan, rasanya semua perempuan suka sebabnya Eiffel Tower ini berada di Kota yang paling romantik iaitu Paris. Memang berniat satu hari nanti akan pergi. Buat masa sekarang dapat gift dari sana jeala dari cousin yang pernah pergi sana. Mestilah nak pergi dengan orang-orang yang tersayang. Kalau dapat pergi berbulan madu kan lagi best. Romantik giler!!..Ok kaitannya dengan dengan KLCC Tower ialah dua-dua Tower. haha. Tapi KLCC Tower kita boleh shopping-shopping dan banyak lagi boleh buat termasuklah memenuhkan perut anda dengan makanan. Itu memang kegemaran kalau pergi mana-mana. Sebab itula makin berkembang Asyik ini. Please diet!! Selain dari KLCC tower kita ada KL tower, salah satu kebanggan kita di Malaysia ini. Tapi Asyik jarang sangat pergi KL tower ini, boleh kira bape kali pergi sana. haha. Walau apa pun kita haruslah bangga dengan apa yang kita miliki. Sebab itu merupakan keistimewaan kita. Moral of the story hargailah diri anda sebelum anda mahu orang lain menghargai anda. Itu jea nak cakap. Jumpa lagi di lain entry yea. Bye.

 

4 comments:

  1. Asyik,
    I need your mailing address.
    I have something for ya.

    Please email me your mailing address at my new email address:

    hidayashamsudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Paris... He3... Someday... InsyaALLAH (~_^)

    ReplyDelete
  3. hidaya shamsudin: Hidaya..serius?hihi..
    orait will email you now:)

    ReplyDelete
  4. Giorgio Izas : yes2..someday..InsyaAllah with you:)

    ReplyDelete