Sunday, November 27, 2011

Twilight Saga Breaking Dawn Part 1

Assalamualaikum,
Breaking Dawn!! Korang dah tengok?Asyik dah tengok semalam. Memang tak pernah terlepas lagi untuk tengok Twilight ini. Daripada penilaian Asyik Breaking Dawn lebih kepada kekuatan kekeluargaan. Tapi rasanya tak sesuai untuk budak-budak bawah umur. haha. Banyak sangat aksi kissing-kissing ini. Biasalah orang baru kahwin. Edward selalu macho tapi always cool. Jacob memang handsome!! Kenapa macam ramai yang minat Jacob ek?haha.. Tapi bertuahla Bella sebab ramai yang menyayangi dia. Apalah perasaan kahwin dengan vampire ini. Macam seram jea. Kalau cerita Melayu sah-sah dah bertempiaran lari bila tengok Pont------ Ini istimewanya citer orang putih, vampire pun handsome dan cantik semuanya. Anak diaorang pun sangatla comel. Tak sabar nak tunggu Part 2 pula. Kisah pasal anak dia dan Bella dah jadi vampire agaknya. Sejak balik ke Penang ini malasla sangat nak buat blogwalking dan blogging. Buka tengok komen dan balas mana yang patut jea, tak tahula mana hilang semangat itu. Mungkin banyak hal yang difikirkan dalam kepala ini. Especially IELST!! Stress fikir. Wish me luck.


10 comments:

  1. Dah lame x kuar tgk Movie same2... :(

    ReplyDelete
  2. Giorgio Izas: itula..haritu pun xsempat kan nk g tgk movie..terkejar-kejar dgn byk hal:(..huhu
    next time k..

    ReplyDelete
  3. "Tapi bertuahla Bella sebab ramai yang menyayangi dia."

    Suka ni :P Sebab kawan2 bagi nickname Bella kat kita :P lol

    ReplyDelete
  4. Amierah Nabillah: hihi..hai bella comel:)

    ReplyDelete
  5. waaa..xpi tgk lg huhuu..kna tgk cpt nih..

    ReplyDelete
  6. l.a.d.y.b.o.s.s: a'ah..cpt2 pg tgk..best juga cte ni:)

    ReplyDelete
  7. Love the movie & the actor !
    Best couple ever...

    ReplyDelete
  8. Aris Surjanti: yup,absolutely true..suka tgk diaorg:)

    ReplyDelete