Tuesday, November 15, 2011

Thank You Nuffnang..

Assalamualaikum,
Hasil dari berblogging dan berjasa kepada Nuffnang akhirnya Asyik menerima keuntungannya. Walaupun tak banyak seperti orang lain tapi Asyik bersyukur sebab ini adalah kali pertama Asyik dapat selama setahun lebih berblogging. Baru lagi kan..haha. Mestilah tak dapat nak bersaing dengan korang yang dah 'otai'. Terima kasih pada sesiapa yang sudi 'click' iklan Nuffnang Asyik, itu sedekah namanya. Moga korang akan lebih murah rezeki sebab membantu orang lain seperti Asyik ini. Terima kasih yea, sudi-sudilah untuk 'click' lagi yea.


Jangan lupa untuk datang ke Keyya Kayya Bazaar :
TIME : 12 PM – 7 PM
DATE : 19TH NOVEMBER 2011
VENUE : RASTA, Taman Tun Dr Ismail, 
Jalan Datuk Sulaiman, 60000 Kuala Lumpur, Malaysia.


Nikisa Closet akan menunggu anda di sana yea. Asyik pun akan tunggu korang juga..hihi..
Set reminder dalam hp and kalendar korang ok!!

24 comments:

  1. Tahniah!! dapat cek dari nuffnang...

    ReplyDelete
  2. art with azrasophie: hihi..jom hujung minggu ni open table kat keyya kayya bazaar:)

    ReplyDelete
  3. hhuuu...rezeki nmenyerr..haha sy xpnh dpt sesen pon lg..haha blog xpemes mmg la yerr..btw, ble nk blnja sy ni?! haha

    ReplyDelete
  4. Sizzling Suzai: haha..xpemes apenya, tgk pemes jea..hihi..belanja ek?dtgla keyya kayya bazaar:)

    ReplyDelete
  5. [~_^]... Yummy... Makan Besar... He3...

    ReplyDelete
  6. Giorgio Izas: jom2..boleh jea..haha

    ReplyDelete
  7. laskar pelangi: hihi..nak belanja kita ke?haha

    ReplyDelete
  8. Bestnye.. JELES :(

    Btw happy day sis :)

    ReplyDelete
  9. Fabulous Me : hihi..nanti u pun dpt:)

    ReplyDelete
  10. ILA HonEyBuNNy: same2..yup..rezeki:)

    ReplyDelete
  11. fiey zara malaiqa: boleh2..jom klik2 lagi:)

    ReplyDelete
  12. wah bestnyer dpt cek nuffnang...lehla belanja ek...

    ReplyDelete
  13. kita balik kampung..xdpt pergi booth kakak.

    ReplyDelete
  14. zures: hihi..boleh2..awak tlg click byk2 kali pasni dpt byk2 lehla belanja:)

    ReplyDelete
  15. sue. : xpe sue, next time ade boleh dtg k:)

    ReplyDelete