Wednesday, November 9, 2011

Nak Jumpa Nikisa Jom Datang Sini - Nikisa Closet Join Keyya Kayya Events!!

Assalamualaikum,
Asyik sedang menjinakkan diri dalam dunia perniagaan. Ini adalah kali pertama Asyik join events macam ini as a vendors. Sebelum ini pergi sebagai pembeli jea. Jadi korang datanglah yea untuk menyokong Asyik. hihi. Walaupun tak seberapa tapi hope korang akan suka dengan apa yang Asyik akan jual di sana nanti. Join with me together is Mr. Giorgio Izas and Miss Zira



Nikisa Closet will selling Scarves/Shawl, Pin/Brooch, Keychains, Clothes, Bags and we also will selling Football Jersey and T-Shirt for mens.. So come and join me at KEYYA KAYYA BAZAAR EVENTS.. Bring together your family and friends!! You will get a good price at Nikisa Closet.
Thank you.. ♥♥♥

TIME : 12 PM – 7 PM
DATE : 19TH NOVEMBER 2011
VENUE : RASTA, Taman Tun Dr Ismail,
Jalan Datuk Sulaiman, 60000 Kuala Lumpur, Malaysia.

With Love and Style,
Nikisa Closet.

8 comments:

  1. ala jauh kat KL tu. kalu x boleh Manja datang

    huhu dah lama MAnja x datang singgah sini :) setelah bercuti beberape bulan dalam dunia blogging :)

    ReplyDelete
  2. Manja (let it be my sweet name): its ok manja..nanti kalau ada kesempatan dtg la yea..:)

    ReplyDelete
  3. Dah Kuar akhirnye Entry ni... Best2... Kene Pergi nih... Wajib Pergi... Ha3... ;)

    ReplyDelete
  4. Giorgio Izas: a'ah..bru terfikir smlm nk buat..hopefully ramai yg dtg nanti brulah meriah..:)

    ReplyDelete
  5. Amierah Nabillah: thank you dear..:) kalau u dekat mesti dh dtg kan..:)

    ReplyDelete