Saturday, November 12, 2011

12.11.11 Beautiful Wedding Fasihah and Farhan..

Assalamualaikum,
Wedding yang digembar-gemburkan telah di publish sekarang. Silalah tengok jika sudi. Baju telah di designkan oleh Elle. Sangat cantik hasilnya. Wedding yang alhamdulillah berjalan dengan lancar. Asyik datang awal sebab tak nak nanti terpaksa berebut-rebut nak jumpa pengantin. So bila pergi awal bolehla lepak-lepak dalam bilik pengantin berjam-jam sambil tengok dia make up dan bersiap. Tahniah diucapkan kepada pasangan Fasihah dan Farhan. Semoga korang berbahagia sampai ke akhir hayat yea.

Elle, Baby aka Fasihah, Zira, Nana and Me

Suka dengan kombinasi warna pelamin dan baju pengantin.

Melepak atas katil pengantin dengan barang hantaran.

Ini la Iera yang comel.

Gambar dalam bilik pengantin bersepah-sepah banyaknya. haha. Ini yang boleh di upload buat masa sekarang.

Watpe tu Cik Iera?..


Cantikkan warna dan design baju pengantin ini.






Teringin juga nak pegang bunga macam ini. haha.
Thanks pada Cik Zira sebab tolong ambilkan gambar.
Giorgio Izas silalah tengok, semua orang tanya sebab awak tak datang sama. huhu..
Bye..

14 comments:

  1. cantik le baju. memang tempah untuk pengantin tu ke?

    ReplyDelete
  2. Makbed: yup, mmg design and tempah sendiri tu..xde pinjam2..hihi..fashion designer nya ialah Cik Elle:)

    ReplyDelete
  3. as salam...

    warna n baju pegantin mmg cantik...
    kawan2 pengantin pun comel-comel...
    tahniah!

    ReplyDelete
  4. Wilayah Sepet Kuku : Waalaikumuslm, baju tu design sendiri oleh Elle utk pengantin. Terima kasih..hihi..semua masih bujang tp not available..haha..:)

    ReplyDelete
  5. simple yet lovely! <3
    kapan nak menyusul, kak Asyik? hihihiii

    ReplyDelete
  6. ichabeldarmawan : Thanks icha..
    Icha mahu dtg wedding kak Asyik?hihi..datang ke Malaysia..InsyaAllah tahun depan jika dizinkan..:)

    ReplyDelete
  7. i love the combination of white + teal/aqua!<3 :)

    ReplyDelete
  8. art with azrasophie: Pengantin memang cantik:)

    ReplyDelete
  9. inshaAllah kakak cantik, icha mau datang kalau ada rizki.. ;)

    ReplyDelete
  10. ichabeldarmawan : thank you..you should come here..tell me when you come here ok:)

    ReplyDelete
  11. Meow Meow: welcome bg pihak kawan Asyik:)

    ReplyDelete