Tuesday, October 18, 2011

The Sixth Cuppacakes Show..

Assalamualaikum,
Last Saturday Asyik sebenarnya tak merancang pun nak kemana-mana tapi di atas desakan kawan Asyik yang teringin nak pergi Cuppacakes Show so Asyik pun setujulah untuk pergi. Asyik memang suka pergi event macam ni. Boleh hilangkan stress juga pergi tempat-tempat macam ini. Tengok something new yang warna warni, stylo-stylo people, makanan yang cantik dan sedap. Refresh minda masing-masing. Dapat jumpa orang yang banyak memberi inspirasi dalam berfesyen. FREE CUPCAKES yang sedap. And I love Wondermilk Cupcake!!



Photo Booth!!





10 comments: