Saturday, October 1, 2011

JAMUAN 'RAYA MACAM DULU-DULU' PASCASISWAZAH.

Assalamualaikum,
Bulan Syawal dah habislah. Tunggu tahun depanla pula yea. InsyaAllah jika masih diberi kesempatan. Semalam Asyik menghadiri jamuan hari raya di Fakulti Seni Lukis dan Seni Reka bertempat di Uitm, Jalan Othman, PJ khas untuk pascasiswazah. Sepatutnya diadakan pada hari Isnin minggu lepas tapi disebabkan kesuntukkan masa terpaksa ditunda ke hari Jumaat. Memang jamuan semalam sangat best. Siap dengan perfomance Akustik lagi. Tak cukup dengan itu saja, mercun kecik-kecik pun ada. haha (kecik jea ok). Alhamdulillah semuanya terbaik dari Uitm, Jln Othman. Terima kasih khasnya untuk perancang-perancang jamuan dari semua part 1, 2 dan 3. Dan satu lagi Asyik dapat cabutan bertuah tau siap dapat 2 kali lagi. hihi. Syok oooo...hihi. Ok dah, tengok gambar pula.


Girl's from Part 2..



Tak tahu apa yang kelakar sangat masa ini..

Inilah Dekan kami!!

Sempoi kan Dekan ni..

With Prof. Ramlan and Dr.Baha..

Ini la hadiah yang Asyik dapat..:)


5 comments:

  1. Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

    Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

    Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


    Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

    ReplyDelete
  2. wah, meriahnye.. vog2 semuanya.. =)

    ReplyDelete
  3. ciNdhaDahniEa : a'ah memang semua sgt vog..asyik jea kurang vog:)

    ReplyDelete