Tuesday, October 25, 2011

Day Out: Mid Valley

Assalamualaikum,
Tengok gambar bawah ini terus terasa lapar. Korang dah makan? Semalam Asyik pergi Midvalley semata-mata untuk makan. Dah lama sangat tak pergi sana untuk makan makanan kegermaran Asyik dan kawan Asyik. Kedainya kat food court Midvalley tu jea. Nasi dengan beef dan tambahan telur mata. Yang specialnya ialah sos teriyaki yang disediakan. Mungkin ada antara korang yang dah pernah cuba. Habis jea makan-makan mestilah ambil peluang untuk jenjalan dulu.

 
Express Lunch untuk hari tersebut..hihi

Sekarang kan musim raya Deepavali so banyaklah decoration di dalam Midvalley seperti di atas. Yang Asyik tertarik ialah sikap dan kekreatifan orang yang membuatnya. Sangat teliti dan menarik perhatian. Itulah kesenian namanya.


Ini satu lagi corak yang dibuat. 

Satu lagi idea yang menarik perhatian.


Bye..:)

Picture Credit To Ziratul Aqma..

24 comments:

  1. Darling Happy x jalan2 tu?... He3... ;)

    ReplyDelete
  2. Giorgio Izas: happy tapi kalau darling ada tiada yg boleh menandingi kseronokannya..:)

    ReplyDelete
  3. Amirah Yusof : thank you..photographer best so cntikla gmbrnya:)

    ReplyDelete
  4. Umie Artoqiemie :ha3..yea ke?terima ksh pd photographer:)

    ReplyDelete
  5. woahhh nampak mabeles gile ok nasik kat atas tu.xpnah try lagi padahal dah 4 5 kali gak g midvalley.heh~

    ReplyDelete
  6. terus rase nk pegi midvalley arini...hehehe

    ReplyDelete
  7. teringin gila ah nak belajar buat benda warna warni yang depavali tuu

    ReplyDelete
  8. aleen aiden :Yup..u should try it:)

    ReplyDelete
  9. sueRAFE: yea ke?i pnh try dlu tp zaman sekolah menengah ler..hihi..wat bndera malaysia..;)

    ReplyDelete
  10. hidaya shamsudin: yes i think so..maybe when have event or we set the time..:)

    ReplyDelete
  11. biskut chipmore: hihi..sedap sgt:)

    ReplyDelete
  12. dah lama bebenor tak ke midvalley! Rindunyaaaaaa

    ReplyDelete