Sunday, October 30, 2011

Day Out - Chic POP Street Market 10

 Assalamualaikum,
Selamat menghabiskan hari minggu anda dengan aktiviti yang bermanfaat. Mungkin bersama keluarga, kawan-kawan ataupun kekasih hati. Aktiviti Asyik sepanjang minggu ini kebanyakkannya menghadiri events yang banyak dianjurkan dikawasan Kuala Lumpur dan Selangor. Dah menjadi trend pula untuk turut serta di dalam events macam ini. Kononnya nak bagi support pada kengkawan yang berniaga. Lagi satu kita boleh dapat barang-barang yang kita suka dengan harga yang berpatutan. Disamping itu kita juga boleh mendapatkan barang-barang yang tidak banyak dijual di pusat membeli-belah. Memang banyak kelainan yang kita boleh lihat. Untuk kali ini Asyik pergi ke Chic POP Street Market 10. Masuk kali ini mungkin dah lebih 3 kali kot Asyik join. Takla banyak sangat tapi disebabkan setiap kali pergi ia tidak mengecewakan jadi mestilah nak pergi lagi kan. Selalu dapat mencari barang-barang yang dikehendaki dan memuaskan hati. Kalau ada rm50 pun korang dah boleh dapat macam-macam kat sini. Dari makanan, perhiasan dan pakaian. Tak lupa juga dapat tengok fashion di sana. Bermacam-macam gaya ada. Asyik juga ada dapat goodie bag dari Chic Pop Street Market ni. Hanya untuk 300 pendaftaran yang terawal sahaja boleh dapat. So Asyik antara yang terawal la kot. Untuk kali ini Asyik tak ambil gambar banyak sangat sebab sibuk melihat keunikan di Chic Pop Street Market ni. Next time boleh join lagi.

       
Bersama dengan owner Arared iaitu Mas Angelina.

       


Bye..:)

18 comments:

  1. okay! look nice sangat2... kat mane nie..?
    ketinggalan zaman sket sy nie, tu larh.. duduk jaouh2 lagi~

    ReplyDelete
  2. IFA Athirah: ifa you ptt pergi sbb best tau:)

    ReplyDelete
  3. Umie Artoqiemie: thank you umie..biasa jea ni:)

    ReplyDelete
  4. Schajar McFlurry: kat Jaya One, petaling jaya..nanti boleh la plan dtg k..:)

    ReplyDelete
  5. niceeeeeee :P tak pernah join event2 ni. hehe. suka tengok :)

    ReplyDelete
  6. Amierah Nabillah : nanti dh balik Malysia bolehla join:)

    ReplyDelete
  7. Kak Asyik, thanks 4 the info taw.ain taw psl Chic Pop ni dr blog akak la. n for the 1st time ain pergi smlm.yeah sgt best! =) thankyouu..lain kali inform2 lg taw..hehe

    ReplyDelete
  8. you know x u look so gorgeous =D

    sory tertagged @_@

    http://missaty.blogspot.com/2011/10/tagged.html

    ReplyDelete
  9. AIN SYAFIQA AZMI: yea ke dear?terharu..bestkan events tuh..nanti kalau pergi boleh tegur2..welcome..InsyaAllah mesti share..

    ReplyDelete
  10. Marliyana Mk: jauh kt mana tuh dear?bila dh dkt boleh la join k:)

    ReplyDelete
  11. miss aty: haha..yea ke..terima kasih..biasa jea:)

    ReplyDelete
  12. adehh..this time x dapat nak join chic pop..rugi !!

    ReplyDelete
  13. Liza Razak: xpe nanti ade lg..kali ini i rasa lg best dr sblmnya..:)

    ReplyDelete
  14. kak Asyik... im in love w ur smile! <3 :)
    so sowy jz had time to catch u up here, u r such an angel, thx for alwys dropping by n commenting on my blog, kak Asyik.. *cyber hug*

    love,
    Icha^^

    ReplyDelete
  15. ichabeldarmawan: its ok dear..thank you so much
    coz u still visiting me..i'm also in love with you beautiful eyes..:)

    *cyber hug back*
    (^_^)

    ReplyDelete