Tuesday, September 20, 2011

September Magazine Collection (Wajib)

Assalamualaikum,
Setiap bulan peruntukkan akan dikeluarkan untuk membeli majalah. Kalau tak beli mesti tak senang duduk. Sama lah kalau nak beli makanan. Kalau tak beli tak boleh hidup. Tapi asalkan sampai tak membebankan cukuplah. Sekadar untuk memenuhi kehendak diri sendiri. Sebabnya bukan selalu boleh shopping so bagi Asyik dapat shopping dengan mata pun dah cukup. So dapatlah idea-idea terbaru dari majalah tersebut. Tak semestinya kena shopping everyday kan. Mixed and Match dengan apa yang ada pun sudah cukup memadai. Dapatkanlah idea yang fresh dari majalah tempatan kita yang sekarang semakin berkembang seperti majalah luar negara.





2 comments:

  1. Hoyeah..hoyeahhhh itu diaaaaa....kalau sy, slalu usha2 kat lookbook and blogger pasal fashion ni...kekeke :B

    ReplyDelete
  2. YuiLight:yup..lookbook pun ok juga..:)

    ReplyDelete