Thursday, September 22, 2011

Raya Tak Jadila Sangattttt..

Assalamualaikum,
Semalam Asyik dan mak pergi makan kat Seberang Jaya, Penang. Pergi cari Mee Kuah yang best. Adik lelaki yang bawakan. Al-maklumlah baru dapat gaji. Saja lah makan kat luar sekali sekala kan. Pastu teman mak pergi Jusco nak pergi beli Collagen ape ntahla. So ikut jeala. Sampai kat sana decide dengan adik nak tengok wayang kat Jusco, Perda. Sebelum itu pergi menunaikan perkara yang wajib dahulu. Tiket wayang tak beli lagi nih. Selesai semua pergi tengok tiket yang tak penuh 'Raya Tak Jadi' jea yang ada. So terpaksala tengok juga sebab dah kempunan nak tengok wayang. Tapi mak Asyik tak nak pula join sebab katanya pening kepala lah pula. Mak balik rumah dengan adik ler. So tengok dengan adik dan membernya. Adik ramai so tak kisahla kan. haha. Boleh dikatakan cerita 'Raya Tak Jadi' ini berjayalah juga walaupun kadang-kadang kita dah boleh agak apa yang akan berlaku dalam movie macam nih. Lawak-lawaknya dah biasa dilihat. Walaupun macam itu masih menghiburkan. Part yang paling kelakar bila baju raya sama dengan langsir. haha. Tak boleh bayangkan kalau Asyik kena pakai macam tuh tapi so sweet kan family macam tuh..haha.


With My Sister..
Pic Credit to Amsyar..

Tak dapat tengok citer Cars so beli Tumbo Cars pun jadilah.
Asyik memang suka kumpul benda-benda camnih..haha..

Picture Credit to - Ammiranih

6 comments:

  1. Tumbo Cars tuh mcm comel laa..ade lg ke ? nak kumpul jugak :)

    ReplyDelete
  2. Umie Artoqiemie : Umie..yup sgt menarik:)

    ReplyDelete
  3. Liza Razak: comel kan..ada lg kot..cepat2 g beli kt pgg wayang..hihi..:)

    ReplyDelete