Sunday, September 18, 2011

Persandingan Ashraf Muslim oleh Raja Nurul wedding.floral artist.event.

Assalamualaikum,
Ketika ini sedang berlangsung majlis resepsi pelakon, Mohd Ashraf Muslim dengan pasangannya, Noor Dayana binti Lokman. Sebelum ini, pasangan ini telah selamat diijabkabulkan di Kota Mekah pada 1 Syawal lalu. Dalam majlis hari ini, Ashraf dan Dayana tampil dalam persalinan berona putih dan lilac rekaan Ezuan Ismail. Majlis berkonsepkan perkahwinan Inggeris ini berlangsung di rumah pengantin perempuan di Villa Bestari, Kg. Sungai Pusu, Gombak, Selangor. Maklumat selanjutnya akan GUA laporkan dalam sedikit masa lagi.
Source : GUA


Wedding Dayana dan Ashraf Muslim
Villa Bestari, Gombak
17 september 2011

Picture courtesy to Raja Nurul facebook..

Picture courtesy to Raja Nurul facebook..

Untuk pengetahuan semua wedding Ashraf Muslim telah direka dan dibuat oleh wedding planner 'Raja Nurul wedding.floral artist.event.' Actually my friend and her husband sebenarnya. Memang sangat cantik kan. Kalau korang nak buat tempahan untuk majlis perkahwinan or apa saja yang berkaitan bolehlah terus contact mereka melalui facebook atau terus jea call RAJA NURUL wedding.floral artist.event. etc... (0172878028 / 0129112858). Bolehla bincang apa yang patut untuk wedding korang ok.

20 comments:

  1. gadis kepastian: a'ah mmg cantik kan:)

    ReplyDelete
  2. cntiknya pasangan ni, dah la tema purple plak tu
    ;)

    ReplyDelete
  3. ala comey nye perkahwinana dieorg~~ =)

    ReplyDelete
  4. Miss Purple Ungu: cantikkan miss purple..warna purple bertmbah cantikla..:)

    ReplyDelete
  5. sea_lavender : comey sgt kan..lavender pun perple juga kan..mmg purple nih color favourite lah..hihi..:)

    ReplyDelete
  6. ZWAN SABRI : Amin..harap2 mcm tuh la yea.:)

    ReplyDelete
  7. budakijaupendek: a'ah..sweet sgt kan..:)

    ReplyDelete
  8. my fren gak hubby die tu hehehehe c ari tu

    ReplyDelete
  9. kisah aku : owh..kenal ekk..hihi..kecil jea dunia nih..:)

    ReplyDelete
  10. ouv.. i love the wedding dress.. so awesome.

    kisses from Turkey...
    Visit My Blog

    ReplyDelete
  11. colour theme diorang cantik & unik...jeles2

    ReplyDelete
  12. Liza Razak: a'ah simple tapi cantik:)

    ReplyDelete
  13. Nikisa perasan tak?
    senyuman kamu dgn dayana tu hampir sama..
    wajah pun ada iras2...hehee

    ReplyDelete
  14. serius cantik! suka sgt kaler purple ^_^

    ReplyDelete
  15. Mama Gee:haha..mama Gee yea ke?ntahla..mybe kot..hihi..

    ReplyDelete
  16. Amanda Eltiqaz: hihi..mmg cantik..so kahwin tempah kt diaorg k:)

    ReplyDelete