Friday, September 30, 2011

PADINI WAREHOUSE CLEARANCE!!!

Assalamualaikum,
Just nak share sedikit info. Kalau korang nak barang murah bolehlah ringankan badan dan keluarkan duit untuk berbelanja. Tapi agak bepeluh juga la kan nak masuk kat dalam gudang tu. So tak payahla susah-susah nak bawa beg besar sebab akan diberikan beg plastik nanti dan satu lagi pesanan tak payah nak bawa baby or kanak-kanak pergi sana. Confirm korang takkan sempat nak tengok barang yang dijual. Nanti tak pasal-pasal anak korang hilang dalam gudang tu. Kesian betul bila tengok ada baby and kanak-kanak terpaksa ikut mak ayah diaorang. Panas kot. So ingat tak payah bawa sebab tadi pun dah ada yang kehilangan anak. Bawa diri korang and duit jea ok. Sure korang tak menyesal sebab barang nya sangat murah. Only RM5 ok!!! Satu lagi parking kereta and motosikal tu biar tempat yang selamat nanti kena saman pula. Asyik dah sakan shopping tadi. Cuma kempunan tak dapat nak beli 'Boot' warna coklat paras buku lali sebab ada sebelah jea. So sape-sape yang ternampak or beli kasi kat Asyik boleh?hahaha. Confirm tak nak bagi!! Oklah. Selamat menghabiskan duit..


30 September – 1 October 2011

Padini Warehouse Clearance

All priced at RM5

Brands Offered
Padini
Brands Outlet
P&Co
Seed
PDI
Miki
Padini Authentics
Time : 9am to 5pm
Location
Padini Holdings Berhad
No 15 Jalan U1/20
Hicom Glenmarie Industrial Park
Shah Alam
TERMS
Goods sold is strictly not exchangeable, returnable & refundable
No Smoking / F&B / Big Bags is allowed in
Cash Only

2 comments: