Friday, August 12, 2011

Semakin Hampir Semakin Berdebar..

Assalamualaikum,
Spontan entry..Selalu spontan jea, buka blog usha-usha sikit pastu ader citer nak share tapi takde benda sangat pun. Waktu sekarang ini di area rumah Asyik sudah kedengaran bunyi mercun. Sah-sah tak pergi solat tarawih..hihi. Tapi best juga dengar bunyi mercun sebab barulah terasa bahang nak beraya. Kalau sunyi sepi jea kan bosan tapi kalau main mercun tuh biarlah hati-hati, jangan sampai terputus jari tangan ke kaki ke..Lagi sedih nanti. Janganlah main mercun yang melampau-lampau bahaya, main bunga api tecit-tecit sudahlah..hihi. Sebenarnya semakin berdebar-debar nak beraya, haha.. bukan apa pun sebabnya lepas raya banyak kerja nak kena buat terutama sekali study and kerja.. Kena buat keputusan yang terbaik. Kerisauan semakin mendekat dengan diri..haha.. Berdebar untuk menjalani kehidupan yang baru iaitu dunia pekerjaan. Bukan bermaksud sebelum ini tak pernah kerja cuma kali ini pekerjaan yang agak berbeza dari sebelumnya. Banyak yang difikirkan.. Contohnya boleh ke Asyik jadi pengajar yang baik, boleh ke Asyik berhadapan dengan pelajar-pelajar yang ramai dari pelbagai kaum..haha. InsyaAllah Asyik akan cuba menjadi yang terbaik. Dan segala kekuatan ini datangnya daripada keluarga tersayang, orang yang tersayang serta kawan-kawan yang disayangi yang banyak memberi sokongan. Terima kasih semuanya. 

Adik yang ke-4 
(Mencari gambar yang ada seperti dibawah tapi takda, mesti salah seorang takda dalam gambar)

All my family include gambar diatas tadi..Love you all..

My Sweet Love Darling..haha
Semuanya memberi kekuatan dan sumber inspirasi yang kuat supaya terus berusaha dan berjaya..


*Leave your link supaya senang Asyik nak follow back..

4 comments:

  1. kakak! semoga berjaya di alam perkerjaan ya...... ^_^

    ReplyDelete
  2. ama yakin ekin boleh..asal kita ikhlas ja kan ekin...insyaallah~

    ReplyDelete
  3. ziratulaqma: thank you ama..doa2kan ekin k, moga boleh jd mcm ama, tak nervous bila cakap..hihi

    ReplyDelete