Monday, August 15, 2011

Polka Dots Sentiasa Nampak Comel..

Assalamualaikum,
Apa khabar semua? Korang pasti mempunyai sekurang-kurangnya satu item yang bercorak bintik-bintik or polka dots. Polka dots ni selalunya dijumpai pada pakaian kanak-kanak tapi pada zaman sekarang kebanyakan orang dewasa juga meminati polka dots sebabnya ia sangat comel. Polka dots ini memang besifat keperempuanan sedikit. Susah nak tengok lelaki yang memakai pakaian yang bercorak polka dots. If ada korang memang cool..hihi.. Asyik pun banyak koleksi polka dots..




14 comments:

  1. suka jgak.. memang sume cantek2 kalo polca dot nie.. :)

    ReplyDelete
  2. laskar pelangi: cun kan polka dot nih:)

    ReplyDelete
  3. ziratulaqma: ama.. ekin tahu ama suka polka dots;)

    ReplyDelete
  4. normala_ali: suka juga..hihi..btul2 memang semua cantik2..;)

    ReplyDelete
  5. memanggggggg! memang cantik,hehe :D


    p/s:yg item tu reseved dulu tau :D

    ReplyDelete
  6. Tak Habeh2 ngan Polca Dot die tu... Ha3... Taula that's was Trend Skang... Layanzzz.... ;)

    ReplyDelete
  7. meaw : sgt cantik kan..hihi..

    p/s : orait dear;)

    ReplyDelete
  8. Giorgio Izas : you know me..:) belikanlah lagi polka dot:)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan,cantek! like ur style..suka fashion ek..polka dot mmg nmpk cute & sweet!

    ReplyDelete
  10. Hani Mardhiah Fashion: salam perkenalan hani..yup suka fashion..hihi..thank you singgah sini;)

    ReplyDelete