Sunday, August 14, 2011

Modelling Berbling Bling..

Assalamualaikum,
Apa khabar semua? Sudah berapa kali makan hari ini? Selepas berbuka dah bpe kali topup..hihi.. Hari ini Asyik masak sebabnya my mom suruh masak pula, saje nak test skill memasak la tuh..hihi.. Asyik masak sotong masak sos ajer..haha..Tapi sedap ok.. Lepas berbuka Asyik terpaksa menemani adik yang katanya nak pergi audition untuk model, tiba-tiba jer ada orang bagi dia business card and suruh datang audition. Katanya model Celcom tapi untuk Anugerah Industri Muzik tahun depan. Kan Celcom merupakan company yang sponsor AIM jadi mungkin untuk promosi Celcom sewaktu AIM nanti. Asyik pun kurang pasti sangat. Jadi takut yang bukan-bukan terjadi, Asyik pun follow lah adik.. Zaman sekarang ini macam-macam boleh jadi, sebelum yang tak elok berlaku lebih baik kita berhati-hati. Maybe adik Asyik nak mencuba nasib dalam bidang modelling. Pape pun Asyik akan pastikan dia menamatkan pengajian dahulu sekurang-kurangnya mempunyai Ijazah..Itu yang pasti, supaya dapat menjamin masa depan yang belum pasti. So apa lagi Asyik pun ambilla kesempatan ini untuk bergambar. Bukan senang nak lepak-lepak macam ni kat Penang. And sorry picture tak bpe best sebab camera Asyik rosak. :)

Grey scarf from my Mum - Dress by ThePopLook.com


    


My sister blog : TIKAHTANGANGOSSIP

12 comments:

  1. comel la adik u...huhu...ad bakat tuh

    ReplyDelete
  2. NURFARHANA: thank you, kembang lah dia klu tahu nih:)

    ReplyDelete
  3. Jage Diri Leklok... Manusia skang suke ambik kesempatan... ;)

    ReplyDelete
  4. Giorgio Izas :thank you..sudah semestinya darling ..:)

    ReplyDelete
  5. hai nikisa..thanks visit my blog,, :D :D nice to know you...and your blog very amazing ...

    ReplyDelete
  6. iKeU zOne: welcome.;) thank visiting me back..

    ReplyDelete