Monday, August 22, 2011

IELTS So Expensive..

Assalamualaikum,
Korang pernah dengar tentang IELTS atau International English Language Training System? Or korang dah pernah ambil? If pernah please share with me serba sedikit because I terpaksa mengambilnya nanti. Boleh la share sikit tips untuk menghadapi test tersebut. Bukan mudah nak lulus kan tapi kalau ada usaha InsyaAllah boleh. Asyik pun risau juga sebab harganya pun mahal, memang kena buat betul-betul. Sanggup ke nak bayar RM570 untuk kali ke 2.. Mestila tak nak kan. Asyik risau sangat sebab English pun berterabur lagi and yang paling merisaukan bila part speaking. Memang gementar tak payah cakaplah. If ada yang pernah ambil please share with me.

Tak lama lagi kembali lah ke sekolah semula..huhu..Kelas oh kelas..

8 comments:

  1. eee...xska..buruk ama dlm tuhh..huhuu..buruukkkkkk

    ReplyDelete
  2. hehe cam x sabar je nak masuk kelas? bape hb tah anis pon x cek.. kang leka beraya n keje je :p

    ReplyDelete
  3. nis baru nak amik hujung tahun ni.
    tak prepare pape pun lagi..

    ReplyDelete
  4. ziratulaqma: ama, ekin rasa ok jea..suma nmpk hepi jea..:)

    ReplyDelete
  5. anis serenity : risau sbnrnya anis..rasanya cm 12 hb..ekin pun xpastila:)

    ReplyDelete
  6. Anisa Hang Tuah: yea ke..gud luck yea dear;)

    ReplyDelete
  7. my boyfie(www.fantasikhalid.blogspot.com) penah pegi.












    ps: i'd love to comment here as u post new entry but kalo tade word verification lg best~

    ReplyDelete
  8. Safiah Ibrahim: haha..thank you safiah;)

    ReplyDelete