Saturday, August 6, 2011

EYE OF KELANTAN FROM ME - Going back with Happiness...

Assalamualaikum,
Alhamdulillah setelah seminggu di Kelantan Asyik telah pulang ke KL dengan selamatnya..Sedih juga nak meninggalkan cute kids there..Seronok melayan kerenah diaorang..Auntie will miss u guys always..huhu..As usual jalan untuk ke Kelantan dari KL sudah semestinya melalui highway KL-KARAK..Perghhh dengar nama Karak jea dah seram sejuk..Cik Abe Asyik selalu mengusik katanya kita ikut jalan lama ek, nak tak?haha..OMG memang taklah Asyik nak benarkan..Sorry nak lalu kat situ..Seram..Dah banyak dengar story dari pengalaman orang-orang yang lalu kat jalan lama Karak tuh..And of course kata mereka seram and ada yang patah balik sebab tak sanggup dah nak laluinya..hihi..So beringatlah korang ek..Btw Alhamdulillah Asyik selamat sampai ke rumah..Tengoklah highway ini, sibuk sentiasa..Banyak jea kereta kiri dan kanan..Semoga semuanya selamat sampai ke destinasi masing-masing..





CLICK AND SHOPPING..
Nikisa Closet

6 comments:

  1. Salam...

    Dear, selamat berpuasa jugak....nanti raya datanglah rumah..;-P

    ReplyDelete
  2. SANDRA AZWAN:Wasalam, Thank sandra..InsyaALLAH..Selamat berpuasa..:)

    ReplyDelete
  3. nice of you wearing hijab :) love it.selamat berbuka utk hari ni :)

    ReplyDelete
  4. yaya | mohd :thank you yaya...selamat berbuka juga untuk hari ini;)

    ReplyDelete