Saturday, August 6, 2011

Berpuasa di Hometown sangatlah seronok..

Assalamualaikum,
Selamat berpuasa untuk hari yang ke-6..Semoga semuanya sihat dan dapat menjalankan ibadah dengan sempurna..Sekarang Asyik berada di rumahku syurgaku iaitu di Penang my hometown..Seronok dapat berpuasa dengan family especially dengan adik-adik..hihi..Sebab boleh buli diaorang (jahatkan kakak macam ni)..Sorang suruh buat ini sorang lagi buat benda lain, kakak dok relax jea..hihi..Takdelah Asyik tolong kemas-kemas jea, alasan nak bagi adik biasakan diri dengan kerja dapur walhal kakak dia ni rajinlah sangat nak masuk dapur kan..(percayalah ok jangan tak percaya)..Bila lagi kan nak bermanja-manja dengan adik-adik, bukan selalu kan..

Dari KL ke Penang mengambil masa hampir 6 jam untuk sampai sebabnya selalu berhenti kat RnR..Penat wehh puasa tuh..hihi..Alasan yang tak munasabah kan..Tapi alhamdulillah sampai dengan selamatnya..Sampai jea kat rumah mandi and tidur kejap pastu terus mengemas barang yang bersepah-sepah kat dalam bilik..Walaupun bilik tak sehebat bilik orang lain tapi saya sayang bilik saya..haha..Dapat makan yang best-best bila berpuasa kat rumah..Happy Fasting...

What I'm Wearing on that day..

CLICK AND SHOPPING..
Nikisa Closet

2 comments:

  1. beznye dapat berbuka kat umah...
    hehe ase nak balik berbuka kat penang jugak.hehe

    ReplyDelete
  2. Edy Fee:eh org penang juga ke?cepat2 la blik..hihi..

    ReplyDelete