Wednesday, August 10, 2011

Alhamdulillah Syukur Akhirnya Diterima..

Assalamualaikum,
Apa khabar semua?Puasa tak hari ini?hihi. Jangan tak puasa bagi yang boleh. Apa menu berbuka puasa hari ini. Mesti ramai yang berpusu-pusu ke bazaar ramadhan kan. Beli tu beringat-ingat jangan sampai membazir yea. Semalam Asyik dah menerima Slinky Pleat Maxi - Deep Pink by ThePopLook.com, sangat cantik dan sesuai dengan Asyik..hihi. Baju-baju kat sini kebanyakan murah-murah dan memang sesuai dengan citarasa Asyik. Nanti bolehla shopping lagi.. 


Dan untuk pengetahuan semua Asyik telah diterima bekerja sebagai Tutor/Pensyarah di UMK..Tadi baru dapat calling dari sana.. Alhamdulillah, penantian yang berbaloi..hihi.. Cuma kena tunggu surat dari mereka untuk confirmkan penerimaan jawatan tersebut dan kena followlah apa yang diaorang nak.. Berharap sangat semuanya berjalan dengan lancar..Alhamdulillah rezeki bulan puasa..


JOM SINGGAH KAT SINI JAP..
Nikisa Closet

16 comments:

  1. Sukanya dia ;-)
    Saya pun suka beli kat thepoplook,sebab barang dia ada kualiti,packaging menarik dan cepat sampai(since I have issue to buy online in Malaysia).

    ReplyDelete
  2. tahniah^^

    bestnyer...saye 1thn lg baru hbs stadi.huhu

    ReplyDelete
  3. ziratulaqma:thank you ama...hihi..InsyaAllah..;)

    ReplyDelete
  4. hidaya shamsudin : hihi..mmg sgt suka sbb cantik..
    and selalu beli online mesti xpuas hati;)

    ReplyDelete
  5. Tasha: thank you tasha;) good luck tasha..:)

    ReplyDelete
  6. SANDRA AZWAN :Thank you Sandra:)
    excited juga ni;)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah. happy for you nikisa! welcome to the academician career! :)

    ReplyDelete
  8. Nanie Hussin: thank you nanie syg..;)

    ReplyDelete