Monday, July 4, 2011

Trend Jumpsuits..Suka?

Assalamualaikum and Hello,
Sape kat sini yang suka jumpsuits and rompers suits.. Korang ada? Bukan kanak-kanak jea ada tapi sekarang mak anak pun ada.. Sebabnya tak perlu nak banyak kain baju or tak payah nak pening-pening fikir nak match kan dengan baju apa or seluar apa.. Jumpsuits ni memang dah satu suits.. 

Malah sekarang dah bermacam jenis style and design.. Yang menjadi isu sekarang jumpsuits untuk orang dewasa ni tak ada zip or butang jadi kalau nak ke toilet tu susahla sikit sebab kena buka satu suits sekali.. haha.. kelakar juga tapi kalau suka hadap jeala kan.. Rasanya takkan semua jumpsuits macam ni, pasti ada yang berzip or berbutton kan.. Pandai-pandaila nak hidup..hehe.. 

Masa beli jumpsuits dulu pernah juga boyfriend I tanya macam mana kalau nak pergi toilet, tak susah ke? haha..I pun senyum jea, then jawab takpe janji bergaya.. haha..boleh macam tu?... Sekarang ni orang dah tak kisah janji benda tu cantik dan selesa orang akan pakai juga kan.. Susah sikit jea pun, lagipun bukan every minute kita nak ke toilet kan.. haha..

Memang jumpsuits and rompers suits menjadi kegilaan masa kini.. Kepada yang memang peminat fesyen akan tahulah benda ni tengah panas kan.. Ramai yang dok mencari jumpsuits ni.. Pape pun kepada muslimah, asalkan menutup aurat dan tak ketat bolehla dicuba..Peace...;)


Macam-macam jenis jumpsuits ada kat sini..
Pic from Google..


Jumpsuits ni pula dari Hana Tajima


Lastly ini jumpsuits terbaru saya...Polka Dot...Cantik tak?..

16 comments:

  1. Syazwan s: Boleh !!..mechanic ader jea yg pakai..tryla..hihi..

    ReplyDelete
  2. hehhee...mmg suke beno nengok org pkai tp xbrani lg kerana SAYA PENDEK!!!! =(

    ReplyDelete
  3. auwwwwww,jumpsuitssssssss love u damn much la the latest fashion..

    ReplyDelete
  4. Sizzling Suzai :boleh jea dear, klu u pendek pakai heel yg tinggi sikit, sure nampak comel..:)

    ReplyDelete
  5. Safiah Ibrahim :nak juga?hihi..

    ReplyDelete
  6. meaw :haha..suka juga ek?nanti kita pakai sama k..:) hihi..

    ReplyDelete
  7. anda sgt up to dateeeee!!!!!!:)

    ReplyDelete
  8. ziratulaqma:thank you cik ama syg:) hihi..

    ReplyDelete
  9. yg tinggi cantik kalau pakai, kalau pendek, agak x sesuai.. sy just jeling2 je, dah pendek.. heh heh~

    ReplyDelete
  10. h A n Y S :ala boleh jea hanys..pakaila heels..cantik and comel:)

    ReplyDelete
  11. ada dah 1 kaler black tp still x ada confident nak pakai. huuu..

    ReplyDelete
  12. Ms Z:la, pakaila dear..nak tgk juga..:)

    ReplyDelete