Thursday, July 7, 2011

Steamboat sgt lazatttt...

Assalamualaikum and Hello,
Korang lapar tak.. Meh sini nak bagi lapar lagi..hehe.. Kisah ini dalam dua minggu lepas kot tapi always terlupa nak update.. Korang suka makan steamboat? Sedap kan.. I pergi makan dekat restoran Q-Thai if tak salah.. Buffet seorang RM25 dan makanlah sepuas hati anda sampai kedai tu tutup pun boleh..haha.. Selagi perut anda boleh masuk makanlah sepuas-puasnya tapi jangan membazir ok, kalau anda membazir anda akan didenda satu pinggan RM10..haha.. Ingat tu.. Tak sabar nak pergi makan lagi.. Termimpi-mimpi nak makan lagi..haha..


Nampak baik tak? sopan kan..haha..Relax2 awal lagi..


Kemasnya..Jap lagi tengokla macam mana..


Ini yang suka ni.. Seafood..




Ok ini yang paling I suka.. Nampak pelik tapi sangat juice.. Lazatttt...

 Ok jangan terkejut... Bersepah kan..haha.. Peace...

CLICK AND SHOPPING...
Nikisa Closet

14 comments:

  1. yummy...
    cik fa pun ska steamboat

    ReplyDelete
  2. steamboat.? YUMMY.! kat mane ni sis.?

    nak try jugak lah.. :D

    ReplyDelete
  3. aena jamil. :kat Restoran Q Thai Avenue..
    DEAR U BLEH CHECK CAWANGAN DIA KTNER..:)
    SIS MKN KAT nILAI..;)

    ReplyDelete
  4. amranaiman :HAHA..SGT SODAPPPP...

    ReplyDelete
  5. sedapnyeee....harga mahal tak ??



    btw : come visit my blog if ur pleasure

    ReplyDelete
  6. WuMing mesti rugi kalau makan Buffet... makan tak banyak...

    ReplyDelete
  7. athirah: harga biasa jea dear..dlm RM22 - RM25..
    you boleh pilih...:)

    ReplyDelete
  8. WuMing: hehe...kena cuba juga mkn byk2..jgn minum air byk2..:)

    ReplyDelete
  9. pehhhhhhh,amboiii,banyaknya makan ... :D

    ReplyDelete