Wednesday, July 13, 2011

Miss Popper's are here..

Assalamualaikum and Hello,
Berjumpa lagi kita disini..Di hari yang indah ini bersama cerita nan indah..Apa khabar semua?..I as always kadang-kadang busy and relax..Waktu relax memang dihabiskan dengan tengok movie or update anything yang interesting kat blog ataupun update blogshop iaitu Nikisa Closet..Dah tak sabar sebenarnya nak menyambut bulan puasa walupun puasa belum habis diganti..hihi..Rindu nak makan telur masin waktu sahur dengan mata yang mengantuk tapi sangat seronok..Tak sabar nak berbuka puasa dengan family..Nasib baiklah tengah bercuti waktu bulan puasa nanti, so bolehla enjoy kat rumah..Penang I'm coming..

Btw I nak citer sikit tentang movie yang baru ditonton ini, iaitu MR.Popper's Penguin..Movie ini I bagi 5star sebab memang sangat menghiburkan..Movie ini memang penuh dengan aksi komedi yang terbaik..Memang terbaiklah, tak kering gusi bila tengok..Penguin-penguin yang sangat comel and jinak..Memang sesuai untuk semua orang especially untuk family, silalah bawa anak-anak anda tengok pasti mereka suka..And rasa seperti ada di Antartika bersama penguin + memang sejuk pun dalam panggung wayang..haha..feeling lebih sikitlah..

Disamping itu disebabkan menunggu waktu tayangan yang start lambat so I posing-posinglah kat kawasan panggung wayang tuh..Saja nak buang masa and ambil peluang bergambar dengan poster yang sangat cantik..Rasa nak bawa balik rumah jea kan..haha..+ sakit hati sebab tak boleh tengok Transformers, always SOLD OUT..Ntah bila lah ada peluang nak tengok..Semua tempat ke SOLD OUT jea?Tak kan nak kena tunggu awal pagi baru bleh dapat tiket tuh..Aishhh, saja kan..Terima kasih sebab sudi baca :) Muahhh...




Antara babak-babak yang lucu dalam movie ini...




CLICK AND SHOPPING..
Nikisa Closet

6 comments:

  1. cam comel je citer nie.. nak tgk jgk la time cuti sem next week nie..
    hee :DD

    ReplyDelete
  2. aena jamil.:a'ah..sgt comel..yeah u ptt tgk:)

    ReplyDelete
  3. nk tengok gak cite ni. tak sempat lagiii..
    waaa.best la nikita da dapat tengokkk.

    ReplyDelete
  4. Cik Puan Mimi :hihi..nanti bleh tgk k..best citer nih:)

    ReplyDelete
  5. hehe..best ke cte nih?? cam comel je dlm umah ade salji..haha

    ReplyDelete
  6. Sizzling Suzai:best sgt2..serious mmg best...u kena tgk;)

    ReplyDelete