Thursday, July 21, 2011

Akhirnya Transformers : Dark of the Moon di dalam tangan ku..

Assalamualaikum semua, 
Dah banyak hari tak berblogging, hanya sempat blogwalking sekejap jea..Sorry sebab sibuk sikit dua tiga menjak ini..Sekarang ini mengupdatekan blog dari negeri Kelantan untuk entry yang dua tiga hari lepas yang sepatutnya di update..Pada entry lain I akan cerita kenapa datang ke Kelantan..

Akhirnya setelah dua tiga kali percubaan untuk menonton tapi terkandas sebab SOLD OUT kini Transformers : Dark of the Moon di dalam tangan..haha..Maksudnya dah boleh tengoklah..Pergi hari orang bekerja memang sahla tak ramai sangat orang kan..Pada pendapat Asyik movie ini memang hebat dari segala segi..Memang best..Walaupun sampai kebas punggung sebab duduk lama sangat, tapi berbaloi..Memang terbaiklah..Heroin baru yang sangat cun dan sangat seksi..haha..And kalaulah dapat salah satu robot tu kan best, siap boleh tukar jadi kereta sport lagi..Perghhh memang meletuplah kalau bawa kan..Tapi bermimpi jealah..Ntah bilalah boleh dapat..Korang dah tengok?Minat ke tak movie ni?Best tau..baik pergi tengok sebelum terlambat..hihi..





VISIT AND SHOPPING...
Nikisa Closet

4 comments:

  1. sampai ke sudah mama tak dpt2 nk tgk transformer ni....

    ReplyDelete
  2. Mama Gee:Ala cian Mama Gee...kena cuba lagi mama Gee...:)

    ReplyDelete