Sunday, June 26, 2011

Hanis Zalikha kau saja kan wat aku cm nih...huhu..

Assalamualaikum and Hello,
Weekend datang saya happy tapi... But why me? why me?.. Kau saja kan buat aku macam ni.. Serba salah aku nak cerita..huhu.. Kau saja kan.. Sampai hati kau kan.. Sorry ter'emo' sikit hari ini.. Korang kenal Hanis Zalikha? Tak kan tak kenal kot... Saje lah tu.. Dialah yang buat aku jadi macam ni.. Jadi 'Emo'...Warghhhhhhhhhhh... Kenapa kau cantik aku pula pendek dan sebagainya.. Aku tak puas hati betullah...haha.. Korang jangan salah sangka, sebenarnya semalam terjumpa Hanis Zalikha kat Chic POP Street Market 8.. Tengah scan baju-baju kat Thr5t pastu terpandang jiran Thr5t iaitu Stellar, sekali ternampak Hanis Zalikha betul-betul kat depan mata..haha.. Ok, masa tu cool lagi after that macam ramai dah perasan dia kat situ jadi aku cepat-cepat bayar and keluar dari situ.. Masa tengah bayar tu Hanis dah keluar dari Stellar..Aku and my partner ternampak dia kat booth baju lain pula, and then tegurlah dia kejap and bergambarlah, apa lagi kan..haha.. Dan dia sangat baik dan cantik malah tinggi..jeles ok.. Silap tak pakai heel masa tuh, kalu tak sama jea tinggi..haha.. Tak nak mengalah tuh..haha.. Gurau-gurau jea k..Take a look at the picture.. Smileeee..




It's me and Hanis Zalikha






Me and my Giorgio Izas

VISIT AND SHOPPING
Nikisa Closet

25 comments:

  1. very nice!
    http://hdmovie-clup.blogspot.com/
    hd movies
    please follow me!

    ReplyDelete
  2. very nice!
    http://hdmovie-clup.blogspot.com/
    hd movies
    please follow me!

    ReplyDelete
  3. waahhh. brgambar dgn model femes tu. hee

    ReplyDelete
  4. kirim salam kat hanis zalikha lau jpe dia lagi.
    teringin nak jpe dia :)

    ReplyDelete
  5. wah cantek nye nak bergambo gak leh?


    JOM singgah blog saya nak... ebudak nie la yg paling comel tu ek?

    ReplyDelete
  6. wah cantek nye nak bergambo gak leh?


    JOM singgah blog saya nak... ebudak nie la yg paling comel tu ek?

    ReplyDelete
  7. jelesnyaaaaaaa dapat jumpa HZ lagi,huuhu

    ReplyDelete
  8. wah nikisa comel! wah! seronoknya dapat jumpa Hanis and shopping!! ;))

    ReplyDelete
  9. wah nikisa comel! wah! seronoknya dapat jumpa Hanis and shopping!! ;))

    ReplyDelete
  10. Tran Van Ninh : tq visiting me:)

    ReplyDelete
  11. wahida idris :a'ah dear..bkn senang nk jumpa kan..:)

    ReplyDelete
  12. Dak Ketegaq : yea ke adik kakak..pastinya saya kakak yg pendek..haha

    ReplyDelete
  13. SheyPull: klu jumpa lehla bergambar:)

    ReplyDelete
  14. meaw :itula xnk dtg:) next time k..

    ReplyDelete
  15. Nanie Hussin : tq Nanie..u pg x?xjmpa pun..Huda pun xjd dtg..sedih tau xde member..huhu..nsblah jumpa Hanis + shopping..hihi..

    ReplyDelete
  16. masing2 ada kecantikan tersendiri...:D

    ReplyDelete
  17. seronok la tu dapat jumpe cik hanis zalikha tu...hehe;-)

    ReplyDelete
  18. SANDRA AZWAN :seronok, bkn senang nk jumpa dia..kan2..hihi..ni ntah bila la bleh jumpa sandra kan..:) dlu bljr skali kan tp xpnh plak jumpa..hihi..

    ReplyDelete