Sunday, June 12, 2011

Floweret Blue

Assalamualaikum,
What did you guys do this weekend?Dalam perancangan sebenarnya Asyik nak pergi makan-makan and karok lg but bila sampai kat tempat karok, penjaga kaunter tu ckp sistem tgh xelok, if nak kena tnggu pukul 6 ptg...urghhhh, lmbtla pula kan..Sebabnya mlm nih nak tgk bola Kelantan vs Terengganu..So cancel la karok..Pastu plan B tgk wayang, tp sebelum tu kitaorang sempat lagi pergi tasik kat area orang berjogging tu kat Shah Alam..tempat dulu2 dok jogging..he3..Pergi untuk ambil gambar jea sebabnya cuaca tgh cantik masa tu..Dapatlah dua tiga empat gambar..ha3..Habis jea ambil gambar terus bergegas ke Bukit Raja untuk beli tiket wayang..Situ jea yg plg dekat kan..Memang ramailah juga orang yg beratur..Kebanyakkannya semua tgk cite KL GANGSTER termasuk la saya..hehe..Sebab ada sorang tuh memang beria sgt nak tgk..Asyik join jealah..he3..Boleh tahan gak citer tuh..Korang ptt tgk juga..Cuma pd pendapat Asyik ia xbpe sesuai untuk tontonan kanak-kanak..agak ganas sikit..Setakat nih filem aksi memang itu yg terbaik kot in Malaysia...So apa korang buat hujung minggu?jomla share2..hehehe..
What I'm wearing that day...
Sequine Flat wajib..haha..selesa..

Accesories - MANGO
Sequine Flat - OPERA
Shoulder Bag - Random Brand
Scarf - Random Brand
Dress - Prangin Mall, Penang
Sunglasses - Ray-Ban


*Pic credit to Giorgio Izas

12 comments:

  1. : : sakan nya~

    :D

    ‎: : tlong klik yea ,
    link celcom smartphone . just klik :)
    http://grpv.cc/rfx

    ReplyDelete
  2. cantiklah warna biru. padan dgn akak :)

    ReplyDelete
  3. : : sang drama king : : :mestilah sakan.bkn selalu kan.ha3

    ReplyDelete
  4. riva'i :tq..will follow u back:)

    ReplyDelete
  5. Fika Rozaidi :tq fika..u pun cantik in blue:)

    ReplyDelete
  6. ni yg trasa berkobar-kobar nak tgk kl gangster ni..

    ReplyDelete
  7. h A n Y S :u ptt tgk dear;) mmg best:)

    ReplyDelete