Tuesday, June 28, 2011

Fleamarket - Krusty Market

Assalamualaikum and Hello,

Sape yang pergi Fleamarket?Suka tak Fleamarket? Best tak? banyak pula tanya kan..btw memang best pun kalau dapat pergi menghabiskan duit..haha..Yang penting memang sangat murah sebab itulah boleh shopping, kalau mahal jangan haraplah nak beli..hihi..(kedekut benor).. 

Krusty Market ini diadakan selama dua hari, so kepada sesape yang pergi tu tahulah macam mana keadaannya.. Event ni diadakan di dalam Millenium Square Sec.14 Petaling Jaya..Lebih selesa sebab tak perlu berpanas-panas.. Kawasannya pun agak luas dan bebas..So check it out...:) Peace...


Pic credit to Giorgio Izas


VISIT AND SHOPPING
  Nikisa Closet

10 comments:

  1. Safiah Ibrahim : ni 1st time buat..mesti ramai yg xtahu lg kot..

    ReplyDelete
  2. mau tanya aaa..pasar ni ada tiap2 sabtu & ahad ka...?

    ReplyDelete
  3. Lan Antique Collection :xpastilah pula ..yg pasti mmg tarikh tu jea..:)

    ReplyDelete
  4. mesti sakan kakak kita sorang ni shopping kan,hehe :D

    ReplyDelete
  5. meaw :haha..xdelah..biasalah...:)

    ReplyDelete
  6. SANDRA AZWAN :hihi..klu dh suka mmg rajin..hihi:)

    ReplyDelete
  7. shanteknyaa cardigan kamu...pink lg..mama ske...beli kat ne tu ya heheehe

    ReplyDelete
  8. Mama Gee :byk collection pink..mmg xleh lps klu tgk warna pink..hihi..btw cardigan ni beli kt Armcorp mall..murah jea...:)

    ReplyDelete