Wednesday, June 22, 2011

Continue entry 'Black and White Dinner' + Karok + Mc'D...

After kitaorang habis dinner kitaorg decide untuk menghiburkan hati, sebabnya dah habis semester yang sgt memenatkan tapi sgt menyeronokkan..(sape2 yg xtahu leh tgk entry yg lepas ok) ..Untuk itu kitaorang bersetuju nak pergi karaoke, sebab kawan-kawan Asyik ni gila karok..suara memang tahap Alicia Keys lah..serius xtipu..memang hebat hbslah..terutama sekali Tim Daud..Perghhhhhhhhhhhhhh...mmg tahap artislah..hampir 20 lagu dia nyanyi malam tuh..Asyik xnyanyi pun just menumpang dengar jea..ha3..Hebat juga kawan2ku ini..Mcm2 bakat ader..he3..Zaza dan Xerra xkurang hebatnya, walaupun nampak malu2 tapi nyanyi juga ok..hebat2 ok..he3..Lepas tuh karok mestila lapar kan jadi kitaorang decide pergi lepak jap kat Mc'D..yeala bukan selalu boleh relax2 and sembang2 mcm tuh kan..selalunya busy jea dgn assingment..xsempat nak buat 'Girls Talk' ni..Pape pun Asyik mmg happy..happy sebab 1st semester dah hbs..huraaaayyyyy...tunggu bln 9 new semester..Hope everything will be ok..^_^















Pic Credit to Xerra

4 comments: