Tuesday, June 14, 2011

Final Akademi Fantasia - Selangor

Assalamualaikum, 
Mungkin belum terlewat untuk mengatakan atau mengucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang Akademi Fantasia 9..Walaupun sebenarnya Asyik memang xlayan langsung AF ni..haha..Asyik cuma mengisi waktu cuti yang ada dan nak merasa melihat konsert akhir Akademi Fantasia 9..Tapi sebenarnya tgk kat TV lg best..haha..lg clear nampak..yang bestnya dapat jumpa artis lain jeala..Daripada pemerhatian Asyik, ramai juga family yang datang bawa anak-anak mereka, yang baby pun dibawanya..haha..Maybe mak ayah nya minat sgt kot..Cool habislah bila tgk makcik-makcik dok lepak kat tangga untuk tengok konsert AF nih..haha..Kelakar pun ada juga..minat betul makcik ek..hehe..Kadang-kadang bolehla layan..Ramai juga artis yang datang terutama sekali alumni AF..If tak silap juara-juara AF sebelum ni semua ada kecuali Shahir..Layankan jealah..Tak sempat juga nak jumpa dgn artis-artis lain sebab semuanya sibuk nak balik..huhu..So dpt jumpa yang kt bawah nih jeala..Ada juga yang tak kenal pun..haha..Sorrylah ek..Asyik ni kadang-kadang tak mengikut sgt perkembangan artis-artis baru nih, if betul-betul popular dan menepati citarasa baru Asyik layan..haha..Pape pun congrats pada yang menang..






















*Pic Credit to Giorgio Izas

26 comments:

  1. waaaahhh! bestnya jumpa artisssss. jeles tahu. ;p

    ReplyDelete
  2. wahida idris :hehe..jeles ke?u pun boleh jea jumpa juga..

    ReplyDelete
  3. ngan Dato Ramli MS pun ade ye? haha
    awak minat amar, farish, adi semua ke?

    ReplyDelete
  4. Adam Idris:haha..dah dia ad kt situ..hihi..
    minat sgt tuh xdelah tp pernahlah tgk diaorg berlakon n nyanyi kan..hehe

    ReplyDelete
  5. waaaa =D keje astro ke? hihi. farah cantik tak tgk live? hihi

    ReplyDelete
  6. He3... Pg Concert Final Af9 dgn langsung tak pernah mengikuti perkembangannye... Saje2 pg nk rase Environment kat C'tu... Nanti kite cari lagi mane2 port baek... Layanzzz...

    ReplyDelete
  7. Nur Zaheera :haha..xdelah dear..pg suka2 jea tuh..Farah ek?cantik and baik sekali tp dia nak cpt2 masa tuh..busy kot..

    ReplyDelete
  8. East_Arm a.k.a Izham Zainul:Layanzzzzzzzzzzzzz....
    byk g event..haha

    ReplyDelete
  9. syrupmasin :untung ke?biasa jealah

    ReplyDelete
  10. salam asyik, suka tengok asyik senyum, nampak manis sangat taw. Lepas ni mesti hari2 terjah blog asyik. Hehe. Oh btw its my pleasure dear, tq for following me back. :)

    ReplyDelete
  11. Farah Hannah :Wslm Farah..tq dear, malu i u ckp cm tuh..hihi..

    ReplyDelete
  12. jeles...jeles..tangkap gambo dengan farah af!!

    ReplyDelete
  13. KertasWarnaMerah: Jeles ek..hihihi...

    ReplyDelete
  14. WAH BESTNYER ...manyak syiok arr.. tapi nakisa lagi comeii...kalah artis2 tu...... artis lak jadi peminat...hehehe..

    ReplyDelete
  15. Shahayu :haha..mmg syiookkk ooo..kalah artis ke?hihihi..xdelah..

    ReplyDelete
  16. perghh~ fyza tak pernah pun pergi tengok AF..best nyeee ^^

    ReplyDelete
  17. Hafidzah Hafidz : hihi..dh hbs dear AF..xtahulah klu tetibe astro nk wat blik AF..masa tu u bleh pg k:)

    ReplyDelete