Saturday, May 7, 2011

Yusuf Gajah Wish Birthday Untuk Asyik (^_^)

Assalamualaikum semua, Today birthday Asyik...he3..mmm..dh masuk 25 tahun dah...tapi xpe..Asyik suka..ha3...Tajuk kt atas tuh cm gempak jea kan sbnarnya xade ape sgt pun..If korang student art maybe korang akan kenal siapa Yusuf Gajah ni..Dia sebenarnya seorang artist yang sangat hebat di dalam bidang seni..Nama sebenarnya Yusuf Ismail tapi lebih dikenali sebagai 'Yusuf Gajah'..Beliau sering menggunakan ikon gajah di dalam lukisan nya..Disebabkan itu beliau dikenali sebagai 'Yusuf Gajah'..Asyik terkejut sebenarnya sebab beliau sudi wish birthday untuk Asyik di dalam laman facebook Asyik..ha3..Tme ksh byk2...Dan xlupa kepada kawan2 yang lain, terima kasih sangat2...Sayang korang semua...Ini bru part 1 birthday..ha3..ader entry lain lg psl birthday..he3..cm byk sgt kan..Tunggu jeala yea....Terima Kasih semua....Muahhhh...



    Don't forget to vote me...(^_^)

6 comments:

  1. epy beday sis!sowi lmbat wish:)
    moga pjg umo,mrh rzeki n bhgia slalu:)

    ReplyDelete
  2. Tq dear:) hadiah nana pun xkasi ag nih..he3...otw nih..he3...

    ReplyDelete