Tuesday, May 10, 2011

Malaysia's Next Top Female Blogger 2011 - Excitement


1) Tell us about your blog in 70 words or less. (When and why you started it, how often you update, and your viewers)
Hye Sandra and everyone...How's your days?Love blogging? Asyik mula mengenali blog melalui rakan-rakan jadi Asyik pun ingin mencuba sesuatu yang baru..Blog ini ditubuhkan pada 2 February 2010..Asyik selalunya akan update blog apabila ada sesuatu yang baru yang ingin Asyik kongsikan..Asyik lebih suka update blog sehari satu entry tetapi jika terdapat banyak cerita maybe 2 entry everyday..Asyik xkisah sgt tentang followers tetapi sekiranya mereka menyukai blog Asyik memang dialu-alukan untuk mengikuti perkembangan blog Asyik..Asyik sgt menyayangi dan menyintai blog Asyik..ha3...Ia seolah-olah seperti kekasih hati yang memang tidak boleh dilupakan walaupun sehari..Excitement ialah perkataan yang boleh digambarkan apabila Asyik memulakan blog ini...

2) What is your personal style?
Flowers and lace...Itu perkataan yg memang boleh menggambarkan diri Asyik..ha3..Asyik sangat2 sukakan bunga dan lace tetapi ada hadnya juga bila berpakaiankan..If xde bunga or lace mesti di dalam accesories ada he3..Senang citer Vintage la...Flowers + Lace = Asyik....he3...

3) A picture of you in one of your favorite outfits:


Flowers everywhere....^_^

4) Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?
Of course I am Sandra....Sebabnya Asyik yakin Asyik boleh menjadi seorang blogger yang baik dan berjaya..he3..Memang original by me..Tiada sebarang peniruan disini, malah Asyik memang seorang yang komited bila membuat sesuatu..Kalau nak jadi Miss World ke Next Top Model ke itu dah sah-sah xdapatla sebabnya memang xsesuai..ha3..Lagipun minat Asyik memang pada sesuatu yang berseni dan blog ini merupakan salah satu bidang seni iaitu seni penulisan..So Asyik yakin dapat menarik perhatian Sandra dan orang lain..he3...Muahhhhh...

5) I love to read ‘Life with Sandra…..’ because? 
Asyik memang meminati seseorang yang mempunyai karisma dan style tersendiri seperti Sandra..Kekuatan Sandra adalah pada bakat dan kebolehan Sandra dalam bercerita dan design2 yang Sandra hasilkan, memang lain dari yang lain..Dari mula Asyik lihat blog Sandra memang sudah tertarik dan Asyik akan sentiasa menunggu entry2 yang terbaru dari Sandra walaupun kadang2 xtinggalkan komen pun tapi Asyik memang suka mengikuti perkembangan blog Sandra..Yang paling utama Sandra juga seorang designer seperti Asyik cuma bezanya Sandra fashion designer dan Asyik graphic designer..he3..dan yang paling penting Asyik bercita-cita utk menjadi seorang fashion designer juga suatu hari nanti sebabnya dari dulu Asyik meminati bidang fashion cuma tiada peluang lagi..So Sandra u are my Idol..he3..Keep It Up..:)

THE END....



17 comments:

  1. Hello Asyik! Memang tersangat asyik membaca entry ini..hehe, thank you and good luck!;-)
    p/s: I love ur style! keep it up!

    ReplyDelete
  2. tq Sandra..hope boleh tersenarai dlm top30 sblm dpt top 3 or winner..he3..

    ReplyDelete
  3. ayik LOVE the cardii..cute n sweet..gud luck! ^^

    ReplyDelete
  4. SizZLing SuZai : Tq dear:)

    CintaZulaikha :cantek ek?he3..tme ksh..ha3

    ReplyDelete
  5. goodluckkk ! tp saya akan menang ! hahaah !

    ReplyDelete
  6. ha3..kita tgk nanti..hahahahaahaha...:p

    ReplyDelete