Monday, May 30, 2011

Beautiful Saturday

Always enjoy life, no matter how hard it seems!
When life give you a thousand reasons to cry. Show the world that…
You have million reasons to SMILE!!!

Assalamualaikum, Fun, Fun and Fun. Last saturday Asyik menghabiskan masa bersama dgn tersayang..Sebenarnya dah lama xkeluar dengan tersayang berdua..Sebab masing-masing sibuk dengan aktiviti harian..So we decide untuk keluar sabtu lepas..Setelah Asyik habis assingment untuk sem 1, barulah boleh keluar berjalan-jalan dgn tenangnya..Alhamdulillah semuanya selesai dengan baik..Kami decide untuk tgk wayang citer seram iaitu 'KARAK'...ha3..xnak citer lebih2 sebab seram..g tgk sediri ok..sebelum tuh kitaorang lunch kat Shihlin Taiwan Street Snack..Asyik dan si dia order Handmade Oyster Mee Sua (mmg wajib makan klu dtg sini) pastu si dia order Seafood Tempura dan XXL Crispy Chicken...sedapnya...Lepas mkn2 kitaorg jenjalan dulu sblm wayang start..

Pastu ternampak Mascot and Cosplay 2011..Si dia ni mmg peminat cosplay..Tapi xsempat nak ambil gambar sebab diaorang sibuk nak pergi mana ntah..xsempat nak kejar..ha3..After that kitaorang ternampak ada jualan murah Guardian..apa lagi serbulah..he3..Si dia belanja parfume dan bag yg sgt cute..Thanks dear..Lepas jea tgk wayang kitaorg ke Shah Alam, mula2 niat nak pergi Putrajaya untuk join Himpunan Sejuta Belia tapi ntahla mcm mana boleh pergi Shah Alam semata-mata nak karok..ha3..mmg have fun hbslah..Walaupun suaraku hancursssssss tapi layannnnnnn..ha3...See u next entry guys..thanks for reading..:)









7 comments:

  1. cik nikisa,
    best nyer weekend dier...msred dok umah je sbb mr bf keje....jeles jeles...hhee

    ReplyDelete
  2. He3... Besh...Beshhh... Releasedkn kepala hotak yang kian biol+ntah pape...;)..

    ReplyDelete
  3. msredcheesecake: ala..ciannya..xpe suhla mr.bf ambik cuti..he3

    ReplyDelete
  4. East_Arm a.k.a Izham Zainul :best kan syg..he3..nanti kita pg lg..:)

    ReplyDelete
  5. jom join kontes ni dear :)

    http://networkedblogs.com/iq39s

    ReplyDelete
  6. wow . smart lah sisi posssiiinnng . trutme gmbr sis pnye beloved tuh . Hehehe smart3 :)

    ReplyDelete
  7. a t i e n :):ha3..biasa jeala Atien..malu sis..he3..

    ReplyDelete