Thursday, April 14, 2011

Such A Wonderfull Paper

Assalamualaikum,
Agak-agaknya mesti korang dah tahu kan ape itu Paper Craft.. Asyik sangat kagum dengan hasil kerja dua orang artist ni iaitu Helen Musselwhite and Yulia Brodskaya..Mungkin ramai lagi yang hebat tapi buat masa sekarang Asyik kagum dengan kerajinan beliau:)..Sangat hebat dan teruja juga nak cuba..Tapi kurang kemahiran dalam bidang mcm ni.. Asyik kagum dengan kemahiran dan betapa bijaknya beliau menyusun segala paper tersebut untuk dijadikan sesuatu yang sangat menarik..Nampak seperti mudah tapi sebenarnya sangat susah sebab Asyik dah pernah cuba buat tapi hmmmm tak jadi sangatla kan..ha3..Ada tak sesiapa yang pernah cuba or memang hebatla dalam paper craft ni? bolehla share sikit kan..:)

 Ini dinamakan Owl Party salah satu work yang Asyik sangat suka














Menarik kan semuanya:)
Jom kita singgah Website beliau Helen Musselwhite..

Ini seorang lagi yang hebat Yulia Brodskaya's








11 comments:

  1. menarik!!! suke3.. comel lak tu....hehehe

    ReplyDelete
  2. santekkkkk quilling tu sgt mengujakan :D

    ReplyDelete
  3. syg..cantik......sue suke!!!

    ReplyDelete
  4. wah asyik..
    mmg sngat2 berseni la..
    klau la TK dpt satu..

    ReplyDelete
  5. miss lollipop, aisya, najah hijriah, sue.@ mmg cantik kan dear:)

    cheQmOomOo @ a'ah..mengujakan ek:) jom kita try buat:)

    toyolkiut @ Asyik suka sgt art2 mcm ni tp nk buat xbpe pandai..

    ReplyDelete
  6. tq firdaus:)
    burogu tu maksudnya blog:)
    maiburogu maksudnya my blog:)

    ReplyDelete
  7. cantiknye.... creative betul kan =)

    ReplyDelete