Sunday, April 17, 2011

Progress Artwork :)

Assalamualaikum semua, Good Morning..he3..Mlm masih muda Asyik xngantuk lagi ni..So dok membelek file2 dlm laptop ni tetibe ternampak pic waktu assessment untuk progress subject drawing..Jadi sengajala nak upload kan..ha3..Padahal tak seberapa pun...Maaf if xbpe elok work nya :)

Ini 2nd time assessment..Mcm Asyik pula yg tgh assess student kan padahal tgh perbetulkan work tu..xhbs2 jatuh jea..Buruk kan work ni..he3..

Yang ni pula kali ke3 assessment..Mmmm..masih xpuas hati lagi ni tapi itu jea yg mampu dibuat dlm masa seminggu..huhu

Yang ni pula final touch..Masih xpuas hati..tapi apa kan daya..:(

 Taa daaa...FINAL Seashell...

4 orang otai tgh mengassess work..Gerun ok!!




15 comments:

  1. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Lawanya lukisan. Jeleznye kat orang yang tahu melukis ni.

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  3. tq cik yana:)
    cik yana pun bleh buat juga:)

    ReplyDelete
  4. tengok your atwork teringat GASTROPODA yang nyze-chan belajar dulu2. hohoho
    great artwork! ^^

    ReplyDelete
  5. chantek pe lukisan tuh..:))
    nice!!

    ReplyDelete
  6. chantek pe lukisan tuh..:))
    nice!!

    ReplyDelete
  7. salam beautiful :) thank you so much for following my blog and the sweet comment x

    ReplyDelete
  8. orang tengok cantik je lukisan tu(sebab bukan orang seni)...
    tapi kalau orang seni tengok..mesti still tak puas hati jugak kan..hehe

    ReplyDelete
  9. a'ah btul kata kamu tu Azam...bila diteliti dgn btul mmg masih tidak puas hati..if diberi masa mungkin lebih baik hasilnya;)

    ReplyDelete