Thursday, April 21, 2011

Malaysia's Next Top Female Blogger


Kata-kata dari Asyik:

Mari kawan-kawan kita memeriahkan lagi  Malaysia's Next Top Female Blogger by SANDRA AZWAN.
If korang masih belum kenal siapakah beliau lebih baik anda mengenalinya sekarang kerana rugi kalau kita tidak mengenali seseorang yang sangat berbakat seperti beliau..Asyik kagum dengan hasil kerja beliau yang sangat detail malah bergaya sekali..Disamping itu beliau juga akan menyertai rancangan SEJUTA IMPIAN TV3 yang akan ke udara tidak lama lagi..Asyik ucapkan semoga berjaya dan kengkawan sekalian mari kita serbu blog beliau yang hebat itu..he3..

Kata kata dari penaja:

Hey girls, do you have what it takes to be the next Malaysia's top female blogger 2011? More details coming soon, this contest should be a fun way to show off your true personality and most importantly your blog & get a chance to win a great+ exclusive prize!! Feel free to spread the word around as every little bit helps, Thank You!! by Sandra Azwan



24 comments:

  1. Terima kasih Asyik......nanti join tau!;-)

    ReplyDelete
  2. Waa..siap ade ade font special lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. woowww!
    menarik ni..hehee..
    tapi mmg pika tkde harapan lahh kot..heheee..

    ReplyDelete
  4. Sandra: he3,,terrajin ckit tangan ni nk buat..he3..

    ReplyDelete
  5. Syafiqah: npe ckp cm tu dear?semua org ader peluang nk menang..join k:)

    ReplyDelete
  6. terima ksh cik greenappleku...sudi juga singgah blog yg xseberapa ni;)

    ReplyDelete
  7. mmm...rasanya xde lgla..nanti kena suh penaja buatkn utk lelaki pula k:)

    ReplyDelete
  8. cant wait to join the contest kann ^^

    ReplyDelete
  9. waahhh...dh nmpk merata kna join gak nih! ^^ btw, i thinks its not too late 4 me to appreciate my followers..thanks a lot for d following k ^^

    ReplyDelete
  10. Salam.bw here^^ nice blog :)
    Feel free to visit me @ frommetoyou~
    :)

    ReplyDelete
  11. Sizzling Suzai: owh..welcome dear:)
    tq coz visit me;)

    ReplyDelete
  12. nazirul: ha3..kalu u female bolehla join..he3..

    ReplyDelete
  13. アヌム ちゃん~~ ; tq sudi dtg:)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...nampaknya sambutan menggalakkan....hehe..yeay;-)

    ReplyDelete
  15. he3...a'ah sgt mengalakkan smbutannya..mesti ramai yg akan join nih..semua tnggu masa jea ni:)

    ReplyDelete
  16. Wah, gila menarik. Semoga cik Nikisa terpilih. Mesti famos amos nanti :)

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  17. jeles ngan kaum hawa,ada top female blogger,ada mom blogger united, ada persatuan ibu tunggal, mcm2 lagi la...kaum lelaki nganga je... waaaaa....jeles...

    ReplyDelete
  18. Along jgnla sedih2..nanti akan ada persatuan or contest utk lelaki..skrg pun byk juga kan..he3..jg nganga nanti msk lalat..he3..gurau jea..

    ReplyDelete