Wednesday, April 27, 2011

Asyik Maiburogu vs Nikisa Closet


Assalamualaikum semua, terutama sekali kepada kawan2 yang byk membantu Asyik dan menyokong Asyik dlm berblogging ni..Untuk pengetahuan semua, Asyik telah mencipta satu lagi blog yang diberi nama Nikisa Closet..Nikisa Closet ini adalah salah satu blog yang memaparkan fashion2 Asyik yang tidak seberapa hebat..Sebelum ni blog tersebut dicipta untuk online stuff tapi xmenjadi sbb Asyik xtahu nak menjual ape..ha3..Risau xmenjadi jea..Jadi Asyik tukar blog tersebut kepada blog fashion yang mmg menjadi minat Asyik sejak dari dulu lagi...Sekiranya kamu semua suka silalah menjenguk ke sana yea...Maaf jika tidak memenuhi citarasa kamu tetapi blog tersebut memang dicipta untuk Asyik menyampaikan sesuatu mengikut citarasa dan gaya Asyik...Peace:) dan jgn lupa vote Asyik yea...

9 comments:

  1. kalau ade minat and tak putus asa..mesti menjadi :)

    ReplyDelete
  2. tq Munirah mybe satu hari nanti akn terhasil juga:) tp perlu btul2 kuat dan kukuhla masa tuh kan..he3..xboleh buat suka2 saje:)

    ReplyDelete
  3. asyik asyik asyik eleh fashion tahpape konon padehal dia lawa sangta222 sebok nak rendah diri yg rendah tu hehe jokes :P

    comel la awok!saye vote hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha:) mmg ntah pape pun sbb tgk org lain mmg hebat kot..Asyik ni blm smpai tahap tuh la:)
    haha..a'ah mmg rendah pun..he3

    ReplyDelete
  5. owhh ni blog kamu juga...patutlah mama masuk situ mcm pernah tgh je owner blog tu...heheee

    ReplyDelete
  6. he3..a'ah mama..owner yg sama juga..
    nk buat blogshop tp jd blog fashion..he3..

    ReplyDelete