Monday, March 21, 2011

Tuah Ayam Nampak Dikaki, Tuah Asyik Dapat Beg Free..

Assalamualaikum semua, sihat tak semuanya? Pernah tak kamu semua hantar mana-mana peraduan or jawab kuiz? Especially dalam magazine..Kalau ada korang memang mcm Asyikla sbb suka hantar and masuk peraduan mcm tu..And yang bestnya bila menang..bestnya rasa..Ni nak citer ckitla kan, apa yang Asyik join..

Beberapa bulan yang lepas Asyik ni gatal tangan sikit, tetibe rasa nak join kuiz-kuiz dlm magazine sebab hadiah2 nya pun best, lgpun Asyik ni mmg suka beli majalah jadi apa salahnya kalau masukkan..xrugi pun..If xsalah ada dua majalah yang Asyik hantar iaitu majalah EH! dan Female..Semua sekali yang Asyik hantar dlm 10 kuiz..haha..byk x?ke sikit jea? tapi itu jea yg termampu kan..Ada yang kena buat slogan and ada yg kena isi tempat kosong..Memang semangat buat benda ni..

Dan baru-baru ini iaitu pada hari Jumaat Asyik dapat surat dari Blu Inc Media yang menyatakan Asyik menang peraduan Female / Elle Promotion (December 2010) and kena redeem hadiah pada hari tu juga..So apa lagi cepat2la Asyik buat appointment dgn Blu Inc Media pada pukul 2.30ptg..Nasibla ada En.Izham Zainul yg sudi menemani ke Blu Inc Media juga sudi postkan surat-surat tu..Terima kasih sgt2 yea..

Dah nama pun peraduan Female / Elle Promotion jadi hadiahnya pun mestila for Female kan..haha..Tennnggg Tenngggg Asyik dapat handbag dari Elle harganya if xsalah dalam RM2++..Memang xsangka btul boleh dapat and Alhamdulillah sgt..Happy sampai nak gilaaaaa..tapi masih waras ok..!! Jom tgk handbag yang Asyik dapat..Color Hitam and ader Fur..mmg Asyik suka sgt..

FEMALE DECEMBER 2010 WINNER



Ini bukti surat dari Blu Inc Media and sampul suratnya :)



Inila handbag yang Asyik dapat tu..Cantikkan..

10 comments:

  1. He3... Bukan stakat Pos Surat n Teman Pg Redeem jea... Tp siap beli envelope, setem, timbang surat n mcm2 lagi... dah mcm pekerje pos plak... Ha3... Kiddin'... ;)

    ReplyDelete
  2. haha..u ni..ha3..tq for everything..;)
    muahhh24..

    ReplyDelete
  3. Tq Sandra:)
    mmg terkejut sgt bila dpt..hehe..bkn senang kan..:)

    ReplyDelete
  4. nak jugakkk?kna rajin2la msk kuiz dlm magazine..
    kan dear?he3

    ReplyDelete
  5. Perghhhh....syiok giler! Dapat adiah....best² ♥

    ReplyDelete
  6. bestnye bile dpt hadiah..cantik plak tu..
    selamat berkenalan..
    happy blogging.......

    ReplyDelete
  7. Miss Yanfie: agak bestla kan sbb nama pun hadiah..mmg free la..hehe..mmg syioklah..he3

    ReplyDelete
  8. estee: mmg cantik sgt:)he3
    selamat berkenalan juga:)

    ReplyDelete