Sunday, March 6, 2011

'Blog Guru'

Assalamualaikum semua,
Today Asyik nak share beberapa blog yang Asyik ajar..Sebab itula entry ni bertajuk 'Blog Guru' kononnya guru mengajar blog la..haha..Walaupun tak sehebat mana tapi Asyik enjoy betul bila mengajar orang lain yang baru nak berblogging..Tapi hanya pada orang yang terdekat sahaja seperti family and kawan sahaja..Tak berani lagi nak mengajar orang luar, just for fun and nak share sikit ilmu yang ada..Asyik cuma ajar basic jeala if mereka nak lebih bagus and hebat itu perlulah lebih rajin untuk explore dan banyak bertanya..Memang tak rugi kalau belajar sesuatu yang baru dan tak rugi juga mengajar orang lain sebab skill kita akan lebih mantap..Walaupun sesetengah itu tak berapa update sangat blog tapi at least dia belajar sesuatu kan..Dan ada juga yang sudah semakin mantap dan lebih hebat dari Asyik..:)


1st Blog selepas blog Asyik

2nd Blog

3rd Blog

4th Blog

5th Blog

6th Blog

7th Blog

9 comments:

  1. btul tu mama zharfan..lama2 kita pun bleh jd otai2 juga..hehe:)

    ReplyDelete
  2. waaaa. blog xerra ade kat sini! dy lecturer sy hihi.

    ReplyDelete
  3. owh lecturer kamu yea liyana..dia kwn saya:)hehe..

    ReplyDelete
  4. tq yea..;)
    hope semua suka and join blog2 tu;)

    ReplyDelete
  5. tq yea:)
    skrg lebih nice sbb mereka dh pandai xplore sendiri:)

    ReplyDelete