Monday, March 21, 2011

3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011




Friend sejak sekolah lagi:)
Najwa..



Ni of Coursela My Love..

Hot Air Ballon yang sgt hebat dan best:)
1st time pergi tu yang excited lebih..haha..sblm ni dpt tgk pic dari kwn-kwn lain jea skrg Asyik sendiri yg pergi..Walaupun hujan sikit tapi itu xjadi masalah untuk menanti Hot Air Ballon yang besar dan hebat tuh..Memang agak basah la dok dlm hujan tapi nasibla ada pokok yang rendang kt kawasan tuh yg boleh tumpang berteduh untuk sementara waktu..Mcm2 aktiviti ada kat sana..Sape tak pg mmg rugi..hehe..next year nak pg lg if ada..Pastu xsangka pula dpt jumpa blik kwn yg dh lama sgt xjumpa, agaknya dah 8 tahun kot xjumpa, excited xpyh nk ckpla kan..Memang tersangatlah ramai orang yg dtg dan pelbagai jenis fashion yg Asyik dpt tgk..haha..ada yg kurang kena dgn tempat dan ada yg mmg stylo hbsla..Muslimah yg berhijab pun xkurang hebatnya..Best sgt dpt tgk fashion-fashion dari muda mudi skrg nih:)..Bila-bila kita jumpa lagi ok..Enjoy with the picture..:)

20 comments:

  1. nak pergiii..tahun ni xde mse nak gi..bz2.. :(

    ReplyDelete
  2. best sgt kn mandi hujan ari tu..haha:)

    ReplyDelete
  3. ala..sowyla ok..next year kita wat rombongan cik Asyik ke sana..hehe;)

    ReplyDelete
  4. de inner shawl lawa..jom usha..lau bekenan leh order..

    http://nanaadnan90.blogspot.com/2011/03/berminat.html

    ReplyDelete
  5. amboi..pergi dating yek! hihi

    ReplyDelete
  6. I love the drawings on the left side of your blog! :)


    xx fatima

    ReplyDelete
  7. Mixed Mind: tq fatima..it's Illustrated by Izham Zainul (http://izhamzainul.blogspot.com/) i'm as his inspiration guide..

    ReplyDelete
  8. Jierah: tq Jierah:) mmg best sgt:)

    ReplyDelete
  9. xpe..next year klu ade cepat2 pg k;)

    ReplyDelete
  10. salam. sudah follow blog ni. jgn lupa singgah dan komen blog edy ya. tq.

    ReplyDelete
  11. edy: orait..will follow u back:)

    ReplyDelete
  12. pg juga cik nemo?tp xjmpa pun..hehe..sbb xknal sgt kan..huhu..after this jmpa leh tgur2..hehe

    ReplyDelete