Saturday, February 5, 2011

Happy Holiday Sudah Tamat...:(

Assalamualaikum semua,
Hari ni Asyik sedih sangat sebab dah nak pulang ke Petaling Jaya. Tak puas lagi ni tinggal kat rumah..Tak cukup lagi 'berholiday'..Assingment satu pun belum sentuh, habisla nanti buat keje last minute..hahaha..my favourite kan buat keje last minute ni..

Blik kampung memang macam itula gayanya, 24jam berkepit dengan mak and adik-adik tersayang..Kononnya nak lepas rindula kan..hehe..Berborak sampai ke pagi, bangun tidur pun lewat, apala nak jadikan..Tapi i like sebab bukan selalu boleh buat macam tu..

Boleh makan macam-macam yang mak masak, warghhh sedap sangat and puas bila boleh makan makanan mak masak..hehe..Nanti rindula kat diaorang!!! masing-masing dah membawa diri sebab masing-masing dah sambung belajar, ada yang dekat ada yang jauh..memang susah nak jumpa and berkumpul ramai-ramai..Waktu cuti jea boleh buat macam tu..Esok dah nak pulang..huhu..selamat tinggal rumahku yang tersayang, kita jumpa lagi bila aku cuti yea..


+


Kazoku (Family)

Love u all mak, abah, apit, kakcik, manja and ikah..^_^

12 comments:

  1. uhum , unie still kat rumah :) kesian dy !

    ReplyDelete
  2. huhu..sedihla unie, dh nk blik..nak tgl kat umh g..hehe

    ReplyDelete
  3. already read n follow u..nice blog..=)

    ReplyDelete
  4. wah...holiday sakan yer...hehee..

    anda telah di tag oleh cunndaa..jum singgah my blog
    http://ertihidup-dindaa.blogspot.com/2011/02/25-things-about-me.html

    ReplyDelete
  5. tq dinda..:)
    if sempat asyik join k..
    sbb skrg minggu yg busyla..

    ReplyDelete
  6. hye anamizu..xdelah..biasa2 jeala...:)

    ReplyDelete
  7. nak buat cmner kan..dah mmg adat cm tuh..:)
    nanti kita jupa k..^_^

    ReplyDelete