Wednesday, February 2, 2011

Happy Anniversary Maiburogu [2 February 2011]


Assalamualaikum 
Terima kasih kepada followers Asyik Maiburogu yang sentiasa memeriahkan blog ini..
Asyik sangatla bersyukur sebab blog ini dan menjangkau usia setahun..Walaupun baru setahun tetapi Asyik rasakan seperti sudah lama dan pelbagai suka duka bersama blog ini..Terima kasih teramat sangat kepada semua yang banyak menyokong dan memberikan info-info terbaru untuk Asyik Maiburogu supaya dapat memantapkan lagi penulisan Asyik Maiburogu..

Asyik sayangla sangat kepada blog ini sebab banyak membantu untuk berkenalan dgn rerakan baru di dalam blog dan menambahkan pelbagai ilmu serta info terkini..Asyik rasa blog memang bagus untuk sesiapa yang suka menulis atau yang suka berkongsi pendapat mereka supaya kita sama-sama dapat meneruskan lagi aktiviti berblogwalking ni..hehe..Berblogwalking memang dah menjadi satu kewajipan bagi Asyik untuk menambah kenalan dan followers..Walaupun sibuk Asyik cuba juga berblogwalking dan membalas blogwalking dari rerakan blogger yang sudi singgah di blog Asyik ni..

Asyik berharap followers dan blogger sekalian supaya selalulah menjenguk blog Asyik dan Asyik pasti akan membalasnya..hehe..Akhir sekali Selamat Menyambut Ulangtahun Yg Pertama Asyik Maiburogu..Huraayyyyy...


11 comments:

  1. wah, hepi anniversary maiburogu.. :) :) nak tanya leh, ape maksud maiburogu tu? (+_+)

    ReplyDelete
  2. hehe..tme kasih najwa's..maiburogu in japanese means my blog..^_^

    ReplyDelete
  3. Congratulation..hppy anniversary

    ReplyDelete
  4. tq anuar..tq for being my followers..

    ReplyDelete
  5. u r most wellcome nikisa..same to u

    ReplyDelete
  6. ^_^ jgn lupa cuba giveaway nikisa nak buat nih..hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah, selamat beraniberseri, semoga semakin berseri-seri dan gemilang blog kamu untuk tahun seterusnya :)

    ReplyDelete
  8. hehe..tq firdaus Mahadi..semoga berseri-seri hendaknya...Amin...:)

    ReplyDelete
  9. kunjung-mengunjung amalan mulia..oleh itu, visit-visitlah selalu..OK..HAPPY ANNIVERSARY....

    ReplyDelete
  10. Kunjung-mengunjung amalan mulia..Jadi, always-always lah visit..HAPPY ANNIVERSARY..

    ReplyDelete
  11. terima kasih SyafzmAGZ...Jgn lupa visit2 yea..jomla join GA ASYIK MAIBUROGU...

    ReplyDelete