Thursday, February 10, 2011

Cabutan Bertuah Pengunjung Blog Peja! Asyik pemenang No.2..Hurraaayyyy..

Assalamualaikum semua,

Apa khabar? Malam ini baru berpeluang update blog..Macam-macam sebenarnya nak update tapi Asyik buat yang penting dulu dan yang paling Asyik suka..hehehe..Yeaaayyyyy Asyik dapat cabutan bertuah..Sebenarnya memang kebetulan masuk ke blog http://pejasukri.blogspot.com dan ternampak satu entry berkenaan cabutan bertuah pastu memang tergerak hati untuk join disebabkan syarat-syaratnya sangat mudah..:) Asyik memang minat sertai cabutan bertuah, contest or giveaway ini cuma kadang-kadang tak sempat nak join sebab busy sangat jadi bila sesuatu yang mudah memangla Asyik akan join...Kebetulan pula blog PEJASUKRI ni memang best dan banyak information yang boleh kita lihat di situ..Jadi Asyik pun follow la blog tersebut..

Secara kebetulan juga asyik suka pergi kat blog PEJASUKRI untuk blogwalking sebab beliau dan ramai tetamu dari blog beliau akan singgah kat blog Asyik juga so sama-sama dapat balasan yang setimpal..hehe..Berkenaan dengan cabutan bertuah tersebut, hadiahnya tidaklah boleh beli kereta or iphone tapi sekadar untuk memeriahkan lagi blog tersebut dan Asyik sangat bersyukur sebab bertuah mendapat hadiah tersebut..Bak kata PEJASUKRI walaupun hadiah cabutan bertuah ini tidaklah mencapai beribu riban, at least kalau dapat, boleh gak wat open table kat kengkawan lain. Tul tak? Tuah ayam nampak di kaki, tuah kengkawan siapa yang tahu...Begitulah katanya..Jadi Asyik pun joinla..Kan dah bertuah tu..hehe..Kat bawah ada senarai hadiah yang disediakan, jom kita tengok...


 +  kupon diskaun 50% untuk 2 ebook

Sumber dari blog PEJASUKRI 

Dengan itu saya mengumumkan bahawa tarikh raya aidilfitri pada.???hahaha..saja main-main..sorry yea..Dengan itu saya mengumunkan bahawa Asyik pemenang No.2 untuk cabutan bertuah PEJASUKRI ...Huraayyyy!!!! Terima kasih PEJASUKRI sebab tuahkan Asyik..hehe..Jom ramai-ramai kita serbu blog PEJASUKRI ..Jom-jom mana tahu korang pula bertuah kan..hehe..Sebelum itu jomla join Giveaway Asyik Maiburogu..Kasi gempak sikit..^_^ (tetibe promote sendiri punya giveaway kan)..


(Promote sikit)

5 comments: