Wednesday, January 5, 2011

January Magazine Collection





Assalamualaikum,
Seperti sebelum ini aku telah memaparkan koleksi-koleksi majalah yang aku beli setiap bulan, jadi untuk bulan Januari ini pun seperti biasala...
Sayang sangat pada majalah-majalah diatas..Seolah-olah menjadi pelengkap gaya bagi aku walaupun kadang-kadang tidak seberapa nak bergaya kan..haha..
Tapi aku suka mengumpul semuanya sebab boleh tahu apa yang terbaru dalam dunia fashion sekarang..
If korang pun ada minat yang sama bolehla berkongsi kat sini..
Hope korang suka..

14 comments:

  1. owh..best juga mingguan wanita...

    ReplyDelete
  2. wah ! byk nye ....... atien suke majalan remaja .. ha3.,.=)

    ReplyDelete
  3. kita pun suka juga majalah remaja tp skrg dh jarang bli..dulu2 mesti tiap2 bulan beli..skrg dh bertukar kepada yg kt atas tuh..hehe

    ReplyDelete
  4. salam ziarah dan salam perkenalan..
    saya follow blog awak.. mai la singgah blog saya

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan juga..tw follow me..will follow u back..:)

    ReplyDelete
  6. thanks for visiting me =D
    nice magazine over here ~

    ReplyDelete
  7. ur welcome..selalu2la singgah k..

    ReplyDelete
  8. len gle mke umie aida..kurus kot..hoho..(o_o)

    ReplyDelete
  9. a'ah kn..mmg lain sgt..makin cun skrg..

    ReplyDelete
  10. salam...dtg pOLo...tak jmpa shout box..hehe..

    ReplyDelete
  11. tq ujang..ader tuh kt sblh kiri..warna merah..

    ReplyDelete
  12. datin umie aida hot..!
    rasa nak potong rambut cam dia pulak dah

    ReplyDelete
  13. kan2..mmg hot..trus jatuh hati kt cover magazine tuh sbb umie aida yg cun..hehe..saya dh wat hair cut cm tuh..tryla..hehe

    ReplyDelete