Wednesday, January 12, 2011

Hello Kitty 11.1.11


Assalamualaikum,
Macam mana kehidupan anda sekarang?Happy tak?...Hehehe..
Saje nak buat baik sikit tanya khabar..haha..
Aku happy sangat sekarang walaupun selalu busy jea..
Tambahan pula kalau dapat hadiah dari orang tersayangkan..sape tak suka, btul x?..
Sebenarnya nak share jea collection Hello Kitty aku yang terbaru..
Dari orang tersayang juga..Biasala bila keluar pergi dating pastu jumpa satu kedai yang sangat cute barang-barangnya iaitu Mini Toons bila nampak jea Hello Kitty terus ada orang tu offer nak belikan..Warghhhh..Happy giler..haha..Terima Kasih yea Izham Zainul sebab memahami..
Comelnya ya amat sampai aku tidur pun nak peluk-peluk..haha..(just kidding)..
Kat dalam bekas tu sebenarnya ada Biscuit Sticks pelbagai perisa..Boleh tahan juga rasanya..
Ada 4 perisa Tomato, Vegetables, Pizza and BBQ Flavour..
Product Hello Kitty Biscuit Sticks ini dari company Sanrio..
Bekas ni juga boleh dijadikan tempat untuk korang simpan shawl..haha..
Itupun kalau korang sanggupla kan..
Pastu bleh juga simpan drawing korang dalam nih sebab bekas ni panjang..mudah nak gulung drawing tu..:p
Aku pun tak sampai hati nak makan sebab sayang sangat..haha..
Hello Kitty Biscuit Sticks sangat cute....^_^

8 comments:

  1. Kui3... Best X Stick tu?... Past la C'ni Cket... Kene mkn sambil senyum, barula B'tambah Cun n Melecun... Love U so much...

    ReplyDelete
  2. haha..hari tuh dh kasi ckit..tq juga sbb tlg ambikkan pic nih..hehe..Love u too much24..haha..
    mmg senyum2 jea masa mkn..^_^

    ReplyDelete
  3. wahh comelnye bekas tu..beli katne ni???
    teringin pulak cik ana nengok..hihi

    ReplyDelete
  4. comel kan..bleh cari kat Sunway Pyramid kat kedai Mini Toons..;)

    ReplyDelete
  5. comel kn...hehe..suka sgt hello kitty..:)

    ReplyDelete
  6. hehe..tq faizah..
    org kasi kita ambik jea..hehe

    ReplyDelete