Monday, January 10, 2011

Ana Raffali VS Yuna


Assalamualaikum semua,
Semalam tgk AJL ke 25 x?
Sure tengok kan..Terkejut ke?
Aku tiba-tiba rasa nak buat entry pasal AJL semalam, Maybe sebab ramai sangat yang tidak suka akan kemenangan Ana Raffali dalam AJL semalam..
Tapi bagi aku if juri dah pilih pemenangnya sudah tentulah dia yang terbaik kan..Kenapa mesti kita pertikaikan sesuatu yang bukan di dalam bidang kita..betul tak?...
Dan aku juga merupakan peminat kepada Yuna dan Ana Raffali..
Kalau korang tak suka itu hak korang tapi janganlah sampai nak menjatuhkan orang lain dan menghancurkan periuk nasi orang lain..
Itukan hasil kejayaan dari titik peluh dia sendiri..Semua yang bertanding masing-masing ada kelebihan cuma kurang bernasib baik sahaja atau bukan rezeki dia..
Please ok hentikan segala kekecaman terhadap Ana Raffali..Beri peluang pada dia untuk tunjukkan bakat dia..Setiap orang ada hak untuk mengeksperimentasikan bakat masing-masing..Setiap dari mereka mempunyai stail yang berbeza-beza dan tersendiri..
Apa-apa pun Good Luck Ana Raffali dan jangan mudah tersinggung dengan kata-kata orang yang tidak memahami kelebihan kamu..Also Keep It Up Yuna..Tetap menyokong Yuna..
Love yOU gUYS..:)



13 comments:

  1. huhuhu..nape black tak menang no 1

    ReplyDelete
  2. hehe..minat blackk ek?same dgn my bf..hehe..
    ckit sgt kategori dia kasi..hehe..klu x mesti black pun dpt..

    ReplyDelete
  3. kalau nak dibandingkan, lagu tolong ingatkan aku memang lagi best pon dr cinta sempurna. pelik semua ta suke ana.

    ReplyDelete
  4. hai asyik... lawa la blog....

    ReplyDelete
  5. dua2 best cuma semalam ana raffali lebih mantap dr yuna..hehe..tp xptt org lain wat cm tu kt ana raffali..:(

    @hye dwaty..tq yea..selalu2 la singgah k..

    ReplyDelete
  6. ok lah tu da rezeki ana raffali kan..cm thn lepas ada rezeki yuna..

    ReplyDelete
  7. maybe ana artis baru kot..tah la..persembahan artis jemputan lg bgs..hihi

    im following u :P

    Meh singgah: Bile Cik Deela dpt Perfume!

    ReplyDelete
  8. @ TQ kmvsblogger..btul tuh..

    @ tq fadhdeela..maybe juga kan sbb ana artis baru..:) will follow u back..

    @ pembawa : btul2 tahniah ana..

    ReplyDelete
  9. 2-2 best! tapi ikutkan semua pun best! heheee

    Melati lalalaaa: jualan gudang & AJL25!

    ReplyDelete
  10. btul tu melati..jd kita sokong jea mana2 yang berbakat kan..hehe..

    ReplyDelete
  11. orang suke men pertikai2 ni orang yang PHD die tinggi sgt. ntah hape2:P hee (padahla den pon tak puas ati:P)

    ReplyDelete