Wednesday, October 27, 2010

Blog New Looks

Hasil setelah kepeningan memilih background..huhu
Lebih simple dan tidak berserabut..
Akhirnya siap juga trademark untuk asyikstorrymorry..
Style ini dipilih setelah berpenat lelah mengkaji dan meneliti beberapa blog yang sgt cantik dan kemas..
Yahooo inilah hasilnya...Hehehe..Hope korang suka..Ini jea yg aku termampu buat..Syabas2 untuk diri sendiri..:)

Wednesday, October 20, 2010

2010_____2010

Hye2..nak cerita pe ek..saje jea nih coz tarikh hari ni sgt best 20.10.2010 so klu x update this blog rasa cm x lengkap plak kan & rasa sgt rugi..hehehe..Ok..Cite hal semalamla...

Adik lelaki sya nak bertunang..Satu family terkejut dgn keputusan dia..ingatkan dia main2 jea xsangka it's really serious..huhuhu..Aku bila lg nih? :(..So kitaorg satu family pun merancangla persiapan yg mana perlu sbb xlama lagi majlis tu..InsyaAllah 5hb November nanti akan berlangsungla majlis tersebut, tarikh tu juga adalah hari lahirnya yg ke 22 tahun (muda lagi ni)..

Tapi xpe asalkan dia bahagiakan..Nun jauh ke Pahang plak tu..xpela pape keputusan yang dia buat diharap dia akan bahagia dgn pilihan hatinya dan moga menjadi semakin matang untuk menjaga anak org nanti..(pesanan dr kakak ni)..Tunggu gambr2 dari Maljis Pertunangan tu nanti yea..Chaw..

Pasangan Nak Bertunang

Friday, October 15, 2010

My Wedding Inspiration..











Datuk Dr. Sheikh Muszaphar & Dr.Halina Wedding..(10.10.10)

Kayangan Inspiration..










Sangat mengagumi hasil kerja yang telah mereka lakukan..Sangat2 cantik dan berlainan dari yang lain..
Semua gambar ini adalah hasil dari CandidSyndrome, Khairulhazwan dan www.kukubesi.com.
Kamu semua memang hebat..

Monday, October 11, 2010

Wedding 10.10.10












Majlis Akad Nikah
Me and Miss Youza
Me and Mrs. Romaizah

Hye hye...today ramai yang tahukan kisah Perkahwinan Angkasawan Negara kita, sape lagi kalau bukan Datuk Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr. Halina..Sangat cantik majlis perkahwinan mereka..Tahniah di atas Perkahwinan tersebut..

Ok..sekarang nih citer psl wedding yang saya pergi tadi plak..wedding kawan lama saya iaitu Aja..
Wedding cantik dan bertemakan Merah and Hitam..Sangat elegent dan meriah..Terserlah kecantikan kawan saya tuh..hehee..

Saya bertolak dari rumah dalam pukul 7.30 mlm after maghrib..Di ambil oleh Cik Youza (kwn lama juga) kami terus pergi ambil sorang lagi member iaitu Puan Romaizah..Dan bertolaklah kami ke lokasi yang dijanjikan..Sampai jea kat sana tgk2 pengantin pun sampai bersama2 dengan bodyguard kot..diiringi juga dgn geng2 superbike..Wah sangat best..Nah wedding cm gitu juga...Huuhuhu..

Dah masuk dlm dewan dan dpt souvenier kitaorang pun merayau2la dulu dlm dewan tu sambil2 ambil gambar..Lepas tu dh boring kuar kejap ambil angin kat luar dan terserempakla dgn kawan2 'lama'..:)
Berborak2 jap pastu masuk dlm dewan dan makan..sambil2 tu layan pakcik pakcik 60-an dok nyanyi..
Boleh tahan suara..Okla..

DAN sampai waktu untuk bergambar bersama pengantin..Ramai sgt sampai nak bergambar pun susah.. 
lepas bergambar terusla minta diri untuk pulang..Badan dah penat dok melepak dlm dewan tuh..
So BYE2..Muaahhh...