Wednesday, December 8, 2010

YOUTHSAY.com

1st step..
(aku mula2 blur juga pebenda ni kan..pastu explore sendiri..lama2 baru la faham pe kegunaannya..)

2nd step..
(pilihla korang nak jd female or male..he3..nama pun leh tukar2la.)

3rd step..
(yg ni plak arahan supaya korang xsesatla dlm nih..he3..sbnrnya xde nya nak sesat coz dok berlari dlm tu jea..)

Ni la dia..kita dh masuk pun..he3..cuma orangnya blum kuar g..tp mmg nice la kt dalam..
kita bleh dengar music, jumpa kawan2 baru, leh tgk video dan mcm2 g la..korang try bru leh tahu cmner..tp bg aku kdg2 agak bosan gak..he3..

ta da..dh da orang..he3..yg dok lari2 tu aku la..xreti dok diam kan..ha3..
yg sorang tu dr mula aku masuk smpai aku dh nak out pun dia still dok kt situ..ha3..

dah ramai kawan-kawan..yg kelakarnya semua nampak sama jea..ha3..
korang cubala try yea..klu yg dh cuba tu sharela pe yang korang tahu or apa kelebihan benda ni..
pada yg belum cuba2la..he3..
aku kasi link sekali k..

5 comments: