Wednesday, December 22, 2010

Survey

ASSALAMUALAIKUM SEMUA,

Kali ni aku nak jwb survey yg dibuat oleh MAHAMAHU



Syaratnya2 adalah seperti dibawah :-

1) Hanya terbuka kepada yg memiliki blog sahaja dan warganegara Malaysia sahaja.
2) Terbuka kepada semua jantina, keturunan, bahasa dan juga jenis blog yg anda miliki.
3) Hanya 1 servay yg boleh dijawab untuk setiap 1 blog.
4) Tak perlu jadi follower blog Mah@mahu.
5) Tak perlu Tag kawan2 blog anda.

Untuk cara menjawab servay pulak seperti berikut :-

1) Buat satu entry di blog anda dan masukkan jawapan servay mengikut no soalan yg telah diberikan sahaja. Hanya 1 jawapan untuk setiap 1 soalan yg akan diterima.
2) Sila tinggalkan link posting yg telah dibuat pada bahagian comment mana2 entry dalam blog ini. Ia adalah untuk memudahkan pengiraan servay yg akan dibuat nanti.
3) Setiap minggu jumlah % servay akan dikeluarkan dan blogger boleh merujuk jumlah terkini servay tersebut di blog ini.
4) Servay ini akan berlangsung sehingga 31 Desember 2010. Keputusan akhir servay yg lengkap akan dikeluarkan pada tahun baru nanti.

Soalan2 servay yg perlu di jawab dengan ikhlas. Sila pilih 1 jawapan untuk setiap soalan.

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
a) Nokia

2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
   a) Acer

3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
d) Canon

4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
b) P1 
(Kadang-kadang sgt laju dan kadang2 sebaliknya)



5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
b) Padini / PDI

6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
 f) Chiken Rice Shop

7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
b) Jaya Jusco

8)  Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
a) HotFM

9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
k) Astro Warna

10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
j) DKNY

11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
d) Intrend 
(KITA SUKA GLAM TP XDE DLM SENARAI)

Di harapkan dapat diwar-warkan kepada semua rakan2 blogger yg lain hanya untuk 
blogger sahaja.



siap dah jawab!!!!!



6 comments:

  1. hehe. ini bukan sevey saye la dear, ni tuan punye sevey http://mahamahu.blogspot.com/2010/12/mudah-sahaja-hanya-jawab-pengumuman.html

    ReplyDelete
  2. ha3..itula td dok baca kn tp xtahu dr mna entry ni so kita jdkn entry awak jeala..ha3..

    ReplyDelete
  3. nak cuba jawab gak...hehe
    eh,u're followed eh :) nice blog, babe:)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana sudi menjawab servay ini. Jng lupa dpatkan keputusan setiap minggu di blog Mah@mahu..

    ReplyDelete