Sunday, December 12, 2010

Shades Contest a.k.a Kaca Mata Hitam :)

Syarat-syaratnya:

1. wajib follow my blog ok. and blog cik mok
sebab. bukan sab sorng jek yang akan judge pic korang.
and senang ntuk korang tau perkembangan contest ni.
mungkin akan di pos di blog sab or cik mok.
mane yang dah follow blog sab, follow cik mok jugak k
and yng bru nk follow. follow dua2. huhu.

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA. 
(blogger only)

3. kaum bebas. agama bebas. jantina pun bebas. hee

4. story sedikit about korang punye picture tuh.
tak kisah la korang picture sorang or ramai2 dgn kawan.
tapi..if ramai. mesti semua pakai shades ok!

5. maximum only two picture korang bagi. but only 1 picture akan di pilih.

6. haa..jangan lupe amik banner kat atas nie. letak kat
sidebar korang and link kat banner ke blog ni ok!

7. tag kan kepada blogger aktif ok!
min korang kena tag 4 blogger. tapi lagi ramai.
lagi bgus kan. tag banyak2. huhu.

8. dah join. plz..leave ur komen with ur link skali di blog ini.
and sab and cik mok akan terjah blog korang ok
ntuk pastikan korang penuhi syarat2 yang di tetapkan.

9. tarikh tutup contest ni pada 15 dec 2010
so,korang bayak mase lagi nak buat tau!

10. hadiah? mystery gift from me and cik mok.
dnt wry. kami tak kan hampakan anda.

Ni jea kot pic aku yang pakai kaca mata hitam..ha3..
dh la besar xelok langsung...
Peace..

4 orang yang di tag:


4 comments:

  1. hoho cemane nak hantar pic sume ni kak. saya baru first time nak join contest nih :P

    ReplyDelete
  2. Ayshah:ikut jea arahan kat atas tu..wat lebih kurang cm akak jea..klu lg kreatif lg bgs kan..pastu dah wat..copy link kt atas tuh then paste kt comment kt sini..

    http://mrsgforgg.blogspot.com/2010/11/shades-contest.html

    ReplyDelete
  3. east : bgs2..jom kita join byk2 g..he3

    ReplyDelete